Yıkın şu Boğa'yı

Güncelleme Tarihi:

Yıkın şu Boğayı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2009 00:00

Ay yıldızlılar, 2010 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki kritik randevuya saat 23.00’te Real Madrid’in futbol mabedi Santiago Bernabeu’da çıkıyor. Eksiklerimiz olsa bile bizi zaferlere alıştıran millilerimizden yeni bir destan bekliyoruz.

Haberin Devamı

2010 Dünya Kupası 5. Eleme Grubu’nda yer alan Türk Milli Takımı, lider İspanya ile karşılaşıyor. Şu ana kadar grupta çıktığı 4 maçı da kazanan güçlü rakibine konuk olacak ay yıldızlıların mücadelesi saat 23.00’te başlayacak.

Real Madrid’in stadı Santiago Bernabeu’de oynayacak karşılaşmanın hakemi İsviçreli Massimo Busacca. Rakibimiz İspanya son Avrupa Şampiyonu ve tam 28 maçtır yenilmeyecek kadar formda...

Ayrıca Milli Takımımızda Servet, Gökhan Zan ve Hamit Altıntop gibi kilit isimlerin sakatlıkları nedeniyle kadroda olmaması işimizi daha da zorlaştırıyor.

Ancak grupta puan kaybetme kredisini kullanan ay yıldızlılarımızdan hepimiz yarı final oynadıkları 2008 Avrupa Şampiyonası ruhuyla sahaya çıkmalarını ve yeni bir başarıya imza atmalarını bekliyoruz.

Haberin Devamı

Mücadele öncesi İspanya’nın eksikleri Puyol, Iniesta ve Fabregas. Hafif sakatlıkları bulunan Xavi ve David Villa ise karşılaşmada forma giyebilecekler.

İSPANYA: Casillas, Sergio Ramos, Albiol, Pique, Capdevilla, Cazorla, Senna, Xabi Alonso, Xavi, Torres, David Villa

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan Gönül, Emre Aşık, Hakan Balta, İbrahim Üzülmez, Tuncay, Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Semih, Nihat

SAAT: 23.00

STAT: Bernabeu

YAYIN: NTV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!