Yiğido'nun evinde bileği bükülmüyor

Güncelleme Tarihi:

Yiğidonun evinde bileği bükülmüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2008 12:16

Bu sezon sahasında oynadığı 14 maçta sadece Fenerbahçe'ye mağlup olan Sivasspor, yarın Beşiktaş'ı konuk edecek.

Haberin Devamı

Bu sezon sahasında oynadığı 14 maçta sadece Fenerbahçe'ye 4-1 yenilip, Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor, sahasında yarın saat 15.00'da Beşiktaş ile karşılaşacak.

Sahasında bu sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1, Gaziantepspor'u 2-0, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 1-0, Bursaspor'u 3-2, Vestel Manisaspor'u 1-0, Kasımpaşa'yı 4-0, Kayserispor'u 1-0, Denizlispor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 2-0, Trabzonspor'u 2-0, Ankaragücü'nü 3-2 ve Konyaspor'u 3-0 yenmeyi başaran Sivasspor, Beşiktaş karşısında da galibiyet arayacak.

Beşiktaş'ı da yenerek iç sahadaki 13. galibiyetine imza atmayı hedefleyen Sivasspor'da, sakatlıkları devam eden Balili, Yasir, Sedat ve Diallo bu zorlu maçta forma giyemeyecek.

İÇ SAHADA EN BAŞARILI TAKIM

İç sahada oynadığı 14 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde eden Sivasspor, topladığı 37 puanla iç saha puan durumuna göre ligin en başarılı takımı.

Haberin Devamı

Sahasındaki bu 14 maçta rakip filelere 27 gol atıp, kalesinde 9 gol gören Sivasspor, iç sahada hem ofansif, hem de defansif anlamda başarılı bir futbol sergiliyor.

İÇ SAHADA SADECE ÇAYKUR RİZESPOR'A GOL ATAMADI

Sivasspor, 4 Eylül Stadı'nda oynadığı 14 maçtan sadece 1'inde gol atamadı, 10'un da ise kalesinde gol görmedi.
Sahasında sadece 0-0 berabere kaldığı Çaykur Rizespor'a gol atma başarısı gösteremeyen Sivasspor, gol attığı 13 maçın 12'sinden galip ayrıldı. Sivasspor, sadece 1 gol attığı Fenerbahçe maçında sahadan mağlup ayrıldı.

SADECE 4 TAKIMDAN GOL YEDİ

Evinde oynadığı 14 maçta 9 gol yiyen Sivasspor, sahasında Gaziantepspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Vestel Manisaspor, Kasımpaşa, Denizlispor, Kayserispor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Konyaspor olmak üzere 10 maçta rakiplerine gol izni vermezken, sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bursaspor, Fenerbahçe ve Ankaragücü takımlarından gol yedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 1, Bursaspor ve Ankaragücü'nden ise 2'şer gol yemesine rağmen sahadan galip ayrılan Sivasspor, 4 gol yediği Fenerbahçe maçından ise sahasından 4-1'lik skorla mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Sivasspor filelerini iç sahada, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Gökhan Kaba, Bursasporlu Sinan ve Cihan, Fenerbahçeli Alex ve Semih, Ankaragücülü Elyasa ve Jaba 1'er kez, Fenerbahçe'nın Sırp golcüsü Kezman ise 2 kez havalandırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!