Yiğidoların Cezayirli golcüsü Djebbour iddialı

Güncelleme Tarihi:

Yiğidoların Cezayirli golcüsü Djebbour iddialı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2013 12:07

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un yeni transferi Rafik Djebbour, kırmızı-beyazlı forma altında gol krallığı sevinci yaşamak istiyor.

Haberin Devamı

Sivasspor'un transfer döneminin son gününde Yunanistan'ın Olympiakos takımından transfer ettiği golcü oyuncu Rafik Djebbour, yaptığı açıklamada, Sivasspor'a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Cezayir Milli Takımı formasını da giyen Djebbour, Sivasspor'un Brezilyalı çalıştırıcısı Roberto Carlos'u yıllardır tanıdığını ve transferinde onun etkisinin olduğunu belirtti. Carlos'un, dünyaca tanınan bir yıldız olduğunu dile getiren Djebbour, "Carlos, futbol mantığı çok iyi olan bir insan. Sivasspor'da güzel projeleri var. Beni de bu projelerine dahil etmeyi düşündü, hoşuma gitti ve bu yüzden takıma katkıda bulunmaya geldim. Sivasspor'un çok iyi kadrosu var, iyi futbolculardan oluşan bir takım" şeklinde konuştu.

Djebbour, Carlos'un hedeflerine ulaşacağına inanıyor

Rafik Djebbour, Roberto Carlos'un, Avrupa kupalarına katılmak gibi önemli bir hedef belirlediğini ve bu hedefe ulaşmada görev alarak elinden geleni yapmayı istediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Roberto Carlos'un, Avrupa Kupaları'na gitme projesinde yer almayı ve proje için bir şeyler yapmayı çok istiyorum. Türkiye ligini ve hocamızla çalışmayı yeni öğreniyorum, arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum. Çok güzel şeyler olacak gibi görünüyor, bu kadroda yer almaktan dolayı mutluyum."

Djebbour, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sivasspor'da da bunu yapmaya çalışacağım, tabi gol krallığı neden olmasın. Çok konuşmayı seven bir insan olmadığım için daha çok sahada konuşmayı tercih ederim" dedi. Futbola 15 yaşında AJ Auxerre'de başlayan ve 19 yaşında profesyonel takıma yükselen Djebbour, La Louviere, Ethnikos Asteras, Atromitos, Panionios ve AEK takımlarının formalarını giydi. Djebbour, 2011 yılında transfer olduğu Yunanistan'ın Olympiakos takımında 47 maçta 35 gol kaydederek en etkili performansını sergiledi. 29 yaşındaki golcü Rafik Djebbour, sezon sonuna kadar kiralık olarak Sivasspor forması giyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!