Yiğidolar'da hedef çok büyük

Güncelleme Tarihi:

Yiğidolarda hedef çok büyük
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2013 12:09

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon adayı takımlar arasında Sivasspor'un da yer aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Otyakmaz, yaptığı açıklamada, sezon öncesinde takımı Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos'a emanet ettiklerini ve kadroda önemli değişikliklere gittiklerini belirtti. Takımın omurgasını oluşturan ve önceki yıllarda başarılı sonuçlar alan kadroda yer alan futbolcuları takımda tuttuklarını dile getiren Otyakmaz, yeni transferlerle daha güçlü hale geldiklerini kaydetti.

Teknik heyet ve oyuncular arasındaki uyumun kısa sürede sağlamasının iyi sonuçları da beraberinde getirdiğini vurgulayan Otyakmaz, "Takımda gerçekten iyi bir atmosfer var. Arkadaşlık çok iyi tesis edilmiş durumda. Dolayısıyla bu mutluluk skora yansıyor. Böyle bir çıkış ümit ediyorduk. Bugün arzu ettiğimiz sonuçları yakalamış gözüküyoruz fakat birkaç karşılaşmadan daha olumlu sonuçlarla ayrılıp puanımızı daha yüksek hale getirebilirdik" diye konuştu. Özellikle ligin ilk haftasında Kayserispor'a karşı deplasmanda çok iyi oyun ortaya koyduklarını ancak sahadan mağlup ayrıldıklarını hatırlatan Otyakmaz, o maçta kaçan puanlara çok üzüldüklerini söyledi.

Haberin Devamı

Otyakmaz, takımın ligdeki konumundan memnun olduklarını belirterek, "Takımımızın gün geçtikçe daha da form tutup, eksiklerini gidererek daha iyi sonuçlar alacağını ümit ediyoruz. İnşallah böyle olur" dedi.

"Arzu ettiğimiz sonuca ulaşabiliriz"

Brezilyalı teknik direktör Carlos'un sezon başından bu yana belirlediği Avrupa kupalarına katılma ve şampiyonluk hedeflerinin önemli olduğuna dikkati çeken Otyakmaz, şunları söyledi: "Daha önce şampiyonluğun kapısından dönmüş bir Sivasspor var. Bu, bir tecrübedir. Tekrar o şansı yakalarsak daha iyi değerlendirebileceğimizi düşünüyorum. 150 milyon avroluk bütçesi olan takımlarla yarıştığımızı da göz ardı etmemek lazım. Eksiklerimizi gidererek, günbegün daha iyiye giderek, arzu ettiğimiz sonuca ulaşabiliriz. En azından Avrupa kupaları neden olmasın."

Ligde bu sezon şampiyonluk favorileri arasında Sivasspor'un da bulunduğunu belirten Otyakmaz, 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında iki yıl üst üste ligin ilk devresini lider tamamlamalarına karşın şampiyon olamadıklarını anımsatarak, geçmiş yıllardan edindikleri tecrübelerle ve özellikle deplasmanlarda alacakları başarılı sonuçlarla bu sezon şampiyonluk hedefine ulaşmalarının mümkün olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!