Yer sarı gök kırmızıydı

Güncelleme Tarihi:

Yer sarı gök kırmızıydı
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2000 00:00

Haberin Devamı

Zafer sevinci

Galatasaray, Dortmund’u geçip çeyrek finale adını yazdırırken, taraftarlar gelin gibi süsledikleri Ali Sami Yen Stadı’nda zafer

şarkıları söylüyordu. Fatih’in aslanları ise sahada hem doyasıya seviniyor hem de UEFA Kupası’nı kazanma andı içiyordu

Ali Sami Yen karnavalı

Ali Sami Yen Stadı'nı tıklım tıklım dolduran Galatasaraylı taraftarlar, stadı sarı kırmızı bayrak ve flamalarla gelin gibi süslediler.

Tüm Türkiye'nin günlerdir büyük heyecan içinde beklediği Galatasaray-Borussia Dortmund karşılaşmasına sarı kırmızı taraftarlar olağanüstü bir ilgi gösterdi. Satışa çıkarıldığı gün tamamı satılan maç biletleri karaborsada da tükendi. 5 milyon liralık açık tribün biletlerinin karaborsada 20 milyon liraya, numaralı tribün biletleri ise 200 milyon liradan alıcı buldu.

ÊSarı kırmızılı taraftarlar, maçtan saatler önce tıklım tıklım doldurdukları Ali Sami Yen Stadı'nı gelin gibi süslediler. Dortmundlu futbolcular ve maçta görev yapan yabancı basın mensupları, stadın büründüğü görüntü ve taraftarların yaptığı coşku dolu tezahüratları büyük hayranlık içinde seyrettiler. Stattaki bu atmosfer, zorlu maç öncesi futbolculara da büyük moral verdi.

Büyük gözaltı

G.SARAY-B.Dortmund maçını Avrupa'nın ünlü menajerleri de izledi. Menajerlerin özellikle Hakan Şükür, Emre ve Ümit ile ilgilendikleri öğrenildi. İtalya'nın İnter Kulübü adına maça gelen menajer Gian Batista, Emre'yi izlediğini belirtti. Valencia Kulübü Menajeri'nin de Hakan Şükür ve Emre'nin yanısıra Fatih Terim'le ilgilendiği öğrenildi.

Galatasaray'ın rakibi Mallorca

UEFA Kupası'nda 4. tur rövanş maçları dün gece oynandı ve çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibini belirleyecek eşleşmede, İspanya temsilcisi Real Mallorca, Fransız Monaco'yu eledi. Real Mallorca, sahasındaki ilk maçta 4-1 yendiği Monaco'ya deplasmandaki rövanşta 1-0 yenilmesine rağmen tur atladı. 10 bin futbolseverin izlediği karşılaşmada Monaco'yu galibiyete taşıyan golü 33. dakikada Marco Simone attı.

Sergen tribünde

STATÜ gereği Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda oynadığı maçlarda forma giyemeyen Sergen Yalçın dünkü karşılaşmayı tribünden izledi. Takımdan ayrı olarak stada gelen Sergen, böylesine önemli bir karşılaşmada görev yapamadığı için üzgün olduğunu belirterek, ‘‘Ben sahada değilim ancak gönlüm arkadaşlarımla beraber. Stattaki atmosfer gerçekten muhteşem’’ diye konuştu.

Emre'nin evi soyuldu

G.SARAY'ın genç yıldızı Emre Belözoğlu'nun, Florya'da, ailesi için aldığı eve önceki gece hırsız girdiği öğrenildi. Hırsızın, evdeki değerli eşyaların yanı sıra Volkswagen marka otomobilinin anahtarlarını da aldığı belirtildi. Güvenlik güçleri olayla ilgili araştırmalara başlarken, olay nedeniyle Emre'nin moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!