Yenilmeyecek takım yok

Güncelleme Tarihi:

Yenilmeyecek takım yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2009 00:00

Nihat, Arda, Tuncay ve Semih İspanya karşısına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

İSPANYA ile karşılaşacak A Milli Takım’ın yıldız oyuncuları, galibiyetten eminler. Nihat, Tuncay, Arda ve Semih, kamp yapılan Swissotel’de düzenledikleri basın toplantısında, İspanya maçıyla ilgili görüşlerini açıkladılar. Nihat, İspanya’da dünyanın en iyi takımına karşı oynadıklarını belirterek, şunları söyledi: "Orada hem oyuncu, hem de stat açısından her şey çok iyiydi, rakip de çok iyiydi. Ama herkes gördü, Türk Milli Takımı her şeyi yaptı. Maçta eksik olan goldü. Türkiye’de her şey farklı olacak. Yenilmeyecek hiçbir takım yok. Yenmek için sahaya çıkacağız. Doksan dakika boyunca hem biz hem taraftarlarımız çok sabırlı olmalı. İspanya seyircisi, 60 dakika takımları pozisyona bile giremezken çok sakindi, inşallah aynı atmosferi burada yaşamak istiyoruz."

Nerelere gelmişiz

"İspanya’yı yenmek rüya değil, yenilmeyecek takım yok. Zamanı geldiğinde onlar da yenilecek, inşallah o gün çarşamba günüdür" diyen Nihat, ilk maçta da rakipten çok koştuklarını, ancak rakibin daha akıllı koşular yaptığını ifade etti.

Futbolcular olarak saha dışında rahat bırakılmadıklarının bir gerçek olduğunu dile getiren Nihat, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok iyi arkadaşlığımız var, bunu sahaya çıktığımızda göstermeye çalışıyoruz. Bu kadar sıkıntımıza rağmen, orada İspanya gibi takıma 1-0 yeniliyoruz ama eleştirilebiliyoruz. Bu Türk Milli Takımı’nın nereden nereye geldiğini gösteriyor."

Rüya gerçek olacak

Tuncay ise aynı soru karşısında, rüyalarla yola çıkmadıklarını belirterek, "Biz rüyaları gerçeğe çeviriyoruz. Maça, ’Dün akşam rüya görmüştük, bu akşam kazanacağız’ diye çıkmayacağız. Biz birçok şeyi gerçeğe çevirdik. Yine kazanmak istiyoruz" dedi.

Semih ise "Rüya görüyorum ama sabah unutuyorum. İspanya ile oynuyoruz, kazanmak istiyoruz, korkumuz yok, yenilmeyecek bir takım değil. Bunu herkes sahada görecek" ifadesini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!