"Yenildik ama mücadelemiz coşkuluydu"

Güncelleme Tarihi:

Yenildik ama mücadelemiz coşkuluydu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2013 14:05

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, ligi 4. sırada bitirip Avrupa kupalarına katmak için play-off maçları oynamayı hedeflediklerini söyledi.

Oğuz, şampiyonluğun en büyük adaylarından Üsküdar Belediyesi'ne dün sahalarında 26-23 mağlup olduklarını dile getirerek, “Mağlup olmamıza karşın coşkulu taraftarımızın desteği ile çok güzel bir mücadele ortaya koyduk. Sonuçta Türkiye'nin ve Avrupa'nın en iyi hentbolcusu Yeliz Özel ismini kadrosunda bulunduran bir takıma mağlup olduk. Sadece 10 golü oyuncu attı. Diğer oyunculara attırdığı goller de var” dedi.

Bütün bunlara karşın ilk yarıyı 12-12 berabere tamamladıklarını ifade eden Oğuz, “İkinci yarıda da bir sayı üstün duruma geçtik. Karşılaşmayı son 4 dakikaya kadar eşit skorlarla sürdürdük. Oyuncumuz İlke Şen'in 2 dakika cezası alması dengeleri alt üst etti ve rakibimiz son 4 dakikada elde ettiği 3 gol ile karşılaşmadan galip ayrıldı” ifadelerini kullandı.

Bundan sonra önlerine bakacaklarını kaydeden Oğuz, “Şu anda 4'üncü sıradaki yerimizi koruyoruz. Önümüzde 3 maç daha var. Ligi 4'üncü sırada bitirip Avrupa kupalarına katılmak için play-off maçları oynamayı hedefliyoruz. Bunun için 3 maçı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!