Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2006 00:00

Bebeklere özel ateş ölçer

BebeSounds ateş ölçer ile bebeğiniz ateşini onu uyandırmadan ölçebilirsiniz. Aleti, bebeğin bezine ya da pijamasına, cildiyle temas edecek şekilde yerleştiriyorsunuz. Alet, ateşin bir derece yükselmesi ya da aletin ciltle teması kesilmesi haline bip bip sesleriyle alarm veriyor. Fiyatı: 20 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

İTower ZipConnect hoparlör sistemi

Müzik koleksiyonunuz iPod veya MP3 çalıcısında ise yeni ZipConnect hoparlör sistemi ilginizi çekebilir. ZipConnect hoparlör sistemi her türlü iPod modeli, MP3 çalar, taşınabilir CD çalıcısı ya da uydu radyosuyla uyumlu ZipConnect modülüyle birlikte sunulmakta. Fiyatı: 200 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Parmak izini değil yüzü tarıyor

Snappy Face Recognizer, parmak izi yerine yüzleri tarayarak güvenlik sağlıyor. Aletin 1,3 megapiksellik kamerası tarafından çekilen bir dizi vesikalık fotoğraf, PC’ye giriş şifresi görevini görmekte. Fiyatı: 98 Dolar.

Bilgi için: www.widget.co.uk

Kodak’tan dört yeni tarayıcı

Kodak’ın son olarak sunduğu i1210 ve i1310 modelleri tek yüzlü, i1220 ve i1320 modelleri arkalı önlü tarıyor. İki i1200 tarayıcıları dakikada 30 sayfa veya 60 resim hızıyla , i1300 modelleri ise dakikada maksimum 60 sayfa veya 120 resim hızıyla çalışmakta. Hızlar 200 dpi, gri tonu ve siyah beyaz taramalar için geçerli. Aletlerin fiyatları 800-3000 Avro arasında değişmekte.

Bilgi için: www.kodak.com

İpsiz, ip atlamak

Evet yanlış okumadınız. Lester Clancy ipi bulunmayan bir atlama ipi için bir patent aldı. Sapların içindeki hareketli kürecikler, sanki iple atlıyormuş hissi veriyor. Clancy şimdi seri üretime geçebilmek için sponsorlar arıyor.

Bilgi için: www.engadget.com

Ağır işiten yaşlılara özel cep telefonu

Aslında yaşlılar için uzun süredir cep telefonu üretilmekte. Ancak son modeller yaşlıların sorunlarına daha iyi yanıt verecek şekilde geliştiriliyor. Mesela Secu-B, ileri derecede işitme kaybında bile telefonda konuşma imkanı sunuyor. Kolay kullanım ve büyük tuşlar dışında 147x51x31mm boyutlarında ve 130g ağırlığındaki telefonun sesi ve zil sesi de kişiye göre ayarlanabilmekte. 100x42 piksel çözünürlüklü ekran da gayet kolay okunabiliyor. Fiyatı: 69,95 Avrodan başlıyor.

Bilgi için: www.prosec.biz/secupoint

HTC-Hermes, bilgisayarlı cep telefonu

Aletin işlemcisi 400MHz, cep telefonu 128MB RAM ve 128MB dahili belleğe sahip. Ayrıca Bluetooth ve WiFi fonksiyonlu olan aletin 2 megapiksellik bir kamerası ve bir de "doğru dürüst" klavyesi var.

Bilgi için: www.phonearena.com

Şarj edilebilir şarap soğutucusu

Şarj edilebilir soğutucu şarap kovası, içecekleri saatlerce soğuk veya sıcak tutabiliyor. Soğutucunun içine maksimum 8cm çapındaki şişeler sığıyor. Alet bir seferlik şarjla içeceği iki saat kadar soğuk tutabiliyor. Minik bir ekrandan içeceğin sıcaklığı okunabiliyor.

Fiyatı: 100 Dolar

Banyo için özel mini hava temizleyicisi

Nemli ve sıcak banyolar, evlerde en fazla mikrop barındıran mekanlardır. Mikrop öldürücü özel tasarlanmış hava temizleyicisi, içindeki fan ve 8 vatlık mikrop öldürücü UVC lambasıyla havaya karışan bakteri ve virüsleri öldürüyor ve içine çekiyor. Fiyatı:100 dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Ergonomik ve masaüstü kontrolü kolay klavye

Logitech LX300 klavye, rahat ve ergonomik kullanımlı bir dijital eğlence kontrolü sunuyor. Ülkemize geçtiğimiz sene 6 çeşit kablosuz klavye-mouse setini Türkçe karakterler ile sunan Logitech’in bu klavye mouse setinde, klavye ergonomik tuşlarıyla kullanıcıyı yormuyor, Logitech LX300’ün özelliklerini şöyle sıralamak mümkün. Klavye seti gelişmiş, kolay, kısa kullanım kontrol tuşlarıyla mouse’u biraraya getiriyor. Kontroller arasında Internet Back ve Forward tuşları ve sık kullanılan arama motorlarına tek-klikle erişim tuşları bulunuyor. 800 dpi’lik optik mouse zor yüzeylerde bile sizi memnun ediyor ve iletişimi koparmıyor. Gelişmiş medya kontrolü- Klavyenin tepesindeki media paneli müzik, video ve slayt şovlarda ku. lanıcılara tam bir kontrol sunuyor.

LX300 Satış Fiyatı: $49+KDV
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!