Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2006 00:00

Nike’tan iPod ayakkabısı

Dünyanın en büyük spor malzemesi üreticisi Nike, koşucular için yeni bir alet sunabilmek için Apple ile birleşti. Yeni aletle, spor ayakkabı kablosuz olarak iPod müzik çalıcısına bağlanıyor. İki firma böylece spor 100 dolarlık Nike+ Air Zoom Moire modelinin tabanına yerleştirilmiş bir sensör ve iPod’daki "Nike+iPod Spor Kiti" ile koşu süresi, mesafe, yakılan kalori miktarı ve koşu hızı iPod’da kaydedildikten sonra ekranda gösteriliyor. Veriler ayrıca evdeki bilgisayara yüklendikten sonra bir web sayfasına da gönderilebilmekte. Nike+iPod Spor Kiti 29 Dolara satılacak.

Bilgi için: www.nike.com/nikeplus/

Sanat eseri gibi

Japon tasarım evi ±0, gündelik yaşamda kullanılan aletlere ilginç modeller kazandırıyor. Beş farklı renkte sunulan bu oda nemlendiricisi sekiz saat çalışacak şekilde ayarlanıyor. Odadaki nem oranı %60’a ulaştığında alet kendi kendine kapanıyor. Çapı 30cm. Fiyatı: 250 Dolar.

Bilgi için: http://dynamism.com

Fotoğrafları tuvale basıyor

Tüm fotoğraflarınızı tuval üzerine basan my-PhotoArt kiti, fotoğraflarınıza yağlı boyayla resmedilmiş bir tablo havası veriyor. Sharperimage sitesindeki bilgiye göre fotoğraflar müzedeki eserlerin kalitesinde basılmakta ve uzun süre dayanması için sistem, resmi aynı zamanda UV ışığına dayanıklı bir film tabakasıyla kaplıyor. Fiyatı: 129.95 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Walkman ve cep telefonu bir arada

SonyEricsson’un W850i telefonu zarif tasarımıyla dikkat çekiyor. Aletin bellek kapasitesi Memory Stick PRO ile neredeyse istenildiği kadar büyütülebiliyor. Müzik parçaları birlikte sunulan yazılım programıyla çalınıyor.

Bilgi için: www.sonyericsson.com

Casio’dan arazi telefonu

Japonya’daki Casio Label g’zOne firması elektronik pusulalı bir cep modeli sundu. W42CA özellikle arazide dolaşanlara önerilmekte. Tahmin edeceğiniz gibi telefon hafif darbelere ve suya dayanıklı. Diğer bazı özellikler ise şunlar: Konumlama sistemi, saat, 2.1 megapiksel kamera. Şimdilik sadece Japonya’da satılan telefonun, Avrupa’ya gelip gelmeyeceği henüz belirsiz.

Bilgi için: www.casio.com

Pratik makarna pişirme makinesi

Pasta Express makarna pişirme makinesi aslında sıradan bir saklama kabına benziyor. Ancak tencere, süzgeç gibi araçları gereksiz kılıyor. Hatta ocağı bile. Pasta Express makarna için en iyi su sıcaklığını ayarlayarak kısa sürede her türlü makarnayı mükemmel bir şekilde pişiriyor. Üstelik süzme işlemi de ortadan kalkıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen Pasta Express’in fiyatı: 15 Dolar.

Bilgi için: www.sharperimage.com

Banyoda TV keyfi

İngiltere’deki Aquavision firması, ilginç bir televizyon tasarımı sundu. Havluluğun üzerine yerleştirilen televizyonun en önemli özelliği suya dayanıklı olması. Televizyon kapalı olduğu zaman ekran aynaya dönüşüyor. 43cm LCD ekranın s-video girişi de var. Fiyatı: 1980 İngiliz Sterlini.

Bilgi için: www.waterprooftv.co.uk

Suya dayanıklı el feneri

Suya dayanıklı LED feneri ile yaklaşık olarak 37m ilerisini görebiliyorsunuz. Fener beş LED ampulle 100.000 saat çalışıyor. Üretici firmaya göre fener, 76m derinliğe kadar su geçirmiyor. Ayrıca darbeye de dayanıklı olan fenerin mavi ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği mevcut. Fiyatı: 40 Dolar.

Dünyanın ilk 750 gb’lık sabit diski

Seagate, Barracuda 7200.10 ürün ailesiyle özellikle dijital editörlük işlerinde, yüksek sistem gereksinimine sahip oyunlarında, tek sürücülü harici depolama araçlarında ve kişisel bilgisayarlarında yüksek disk kapasitesi, performans ve güvenilirliği bir arada arayanlar için ideal.

Barracuda 7200.10 ürün ailesi masaüstü bilgisayarlarda ve giriş seviyesi sunucularda her geçen gün artan performans, depolama kapasitesi ve güvenilirlik ihtiyaçlarını karşılıyor. Dünyanın lider sabit disk üreticisi Seagate, masaüstü depolama ürünleri arasına dünyanın ilk 750 GB’lık sabit disk ürününü ekledi.

Dikey kayıt teknolojisini kullanan bu yeni ürün, masaüstü bilgisayarlarda ve giriş seviyesi sunucularda her geçen gün artan performans, depolama kapasitesi ve güvenilirlik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Barracuda 7200.10 ürün ailesinin bir parçası olarak piyasaya sürüldü.

İPod’u taşınabilir müzik setine dönüştürüyor

Memorex firması tarafından satışa sunulan iMove boombox, iPod Video, Photo, iPod, Nano ve Mini ile uyumlu. Hoparlörde ayrıca bir de AM/FM radyo bulunuyor. Tüm bunların iPod için bir şarj istasyonu görevini de örüyor.

Bilgi için: http://gadgets.fosfor.se
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!