Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2006 00:00

Yalnızca 3 mm kalınlığında

Topu topu 3 mm kalınlığında olan bu belleğin boyutları bir kredi kartı kadar ama teknik özellikler açısından hiçbir eksiği yok gibi. USB bağlantısı, 16GB Flash RAM gibi fonksiyonlara sahip U510, Tayvan’daki PQI firmasının bir ürünü. Normal boyutlarda bir cüzdanda rahatça yer bulacak kart bellek, Windows ve Mac uyumlu. Fiyatı henüz açıklanmadı.

Bilgi için: www.newlaunches.com

Banyo keyfiniz bozulmasın

Tam rahatlamak için duşun altına girmişken çalan telefon ne kadar sinir bozucudur değil mi? Acaba önemli bir telefon mudur diye apar topar duştan çıkıyor ve bakıyorsunuz ki bir pazarlamacı size "şanslı bir gününüzde" olduğunu söylüyor. İnsanı çileden çıkaran bu tür olaylarla karşılaşmak istemeyenler için Shower Clock Radio imdada yetişiyor. Çünkü alet radyo ve saat işlevi dışında, telefonda arayan kişinin numarasını da gösteriyor. Fiyatı 50 Dolar.

Bilgi için: www.gadgetuniverse.com

Solaklara mouse

Logitech solaklara yapılan ayrıma son noktayı koydu. Yaratıcı ve akıllı solak insanlar, genelde sağ elini kullananların çoğunlukta olduğu bir dünyaya uyum sağlamak zorunda kalıyor. Leonardo Da Vinci, Aristotle, Mahatmah Gandhi, Albert Einstein, Winston Churchill ve Mozart gibi isimler bu zorluğun üstesinden başarıyla gelseler de solakların artık bilgisayar mouse’u konusunda önlerinde seçenekleri var.

Sol ele oturacak şekilde geliştirilen, solak kullanıcılara özel MX 610 Lazer Kablosuz Mouse’ta; sağ elini kullananlarla aynı özellikerlerden yararlanılıyor. Ayrıca; Logitech’in hassas lazer izleme sistemi, gelişmiş kablosuz teknoloji, navigasyon kontrolü, e-mail ve anlık mesaj bildirimleri gibi Logitech MX610 özellikleri de bulunuyor.

Golf topunu buluyor

BallFinder SCOUT, video benzeri bir kameraya sahip ileri teknoloji aleti ve birkaç saniye içinde 50 metrekarelik alanı tarayarak golf topunu buluyor. Kullanıcı aletin 12m yakınında bulunan topu 3,2 megapiksellik ekranda görebiliyor. Ne yazık ki alet suyun içindeki topları göremiyor. Fiyatı: 263 Dolar.

Bilgi için: www.sandersongolf.com

Vazo biçiminde hoparlör

İlginç tasarımlı hoparlör, bilgisayar, MP3 çalar ve taşınabilir CD çalıcıları için düşünülmüş. Audio lens teknolojisi sayesinde mükemmel ses kalitesi sunuyor. Tepesindeki tuş ve gövdesindeki çevirmeli halkalarla gayet kolay ayarlanabilmekte. Açma/kapama işlemi vazonun tepesindeki düğmeden yapılıyor. Fiyatı: 10 ila 14 İngiliz Sterlini arasında değişmekte.

Bilgi için: www.mfa-uk.co.uk

Komşunun köpeği havlıyorsa...

Super Bark Stop olarak satışa sunulan bu alet, durmadan havlayan komşu köpeğini susturmak için insan kulağı için duyulmaz ama köpeği rahatsız eden güçlü bir ses (120db) yansıtıyor. Sadece köpek havladığı zaman çalışan alet, duvara, direğe veya ağaca asılabiliyor. Fiyatı: 50 Avro.

Bilgi için: www.untangledlife.com

Elektronik sudoku

Tüm dünyada moda olan sudoku oyunları şimdi küçük bir alette oynanıyor. Aletin yeni başlayanlar, orta ve çok zor olmak üzere üç farklı modu bulunuyor. 2500’ün üzerinde bulmaca barındıran aletin fiyatı: 13.92 İngiliz Sterlini.

Bilgi için: www.mfa-uk.co.uk

Deniz tutmasına çözüm

Basit bir alet gibi görünse de deniz tutmasına son veren alet bu sorunla başa çıkamayanlar için son derece yararlı bir gelişme. Saat gibi kola takılan RelifBand iç kulağa yumuşak akımlar göndererek, kişide karada bulunuyor hissini uyandırmakta. Aletin en iyi tarafı ise ilaç alımını gereksiz kılması ve kullanıcıların diledikleri gibi yemek yemeye devam edebilmeleri. Fiyatı: 100 Dolar.

Bilgi için: www.hammacher.com

CD doktoru

İlk bakışta küçük bir mutfak aletini andıran SkipDR Advanced aslında CD ve DVD’deki çizikleri gideriyor. Fakat bir de yardımcıya ihtiyacı var. Çizilmiş CD’nin üzerinde biraz "resurfacing" spreyi sıkılıyor ve CD bölümüne yerleştirildikten sonra yandaki koldan çevriliyor. Firmanın açıklamasına göre çizikler (verilere hiçbir zarar gelmeden) bir dakikadan daha kısa bir süre içinde yok oluyormuş. Fiyatı: 45 Avro.

Bilgi için: www.pinpointce.co.uk

CD’leri USB birimine ve SD kartına aktarıyor

CD’leri doğrudan doğruya USB birimine ve SD kartlarına aktarılabilen EX-6 aynı zamanda taşınabilir çalıcı olarak da kullanılmakta. Fakat çalma ayarında sadece 80, kayıt modunda ise 60 dakika işliyor. Japonya’da üretilen aletin fiyatı yaklaşık olarak 140 Avro olacak.

Bilgi için: www.seagrand.co.jp
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!