Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2006 00:00

Uçtu uçtu bot uçtu
/images/100/0x0/55eaad7ff018fbb8f88fb55e


Denizde veya nehirde şişme botla dolaşırken, etrafınızdaki manzarayı bir de havadan görmek ne iyi olurdu değil mi? Aeroboat olarak adlandırılan bu şişme botla bu mümkün. 65 beygirlik motora sahip şişme bot 34m’lik kanatla, 2438m kadar havalanabiliyor. 1.70 x 2.15 x 0.50m boyutlarındaki botun fiyatı: 21.000 Dolar.

Bilgi için: www.hammacher.com

Dekoratif raflar

Çok sayıda renk seçeneği bulunan ışıklı raflar, yatay veya dikey olarak asılabiliyor. Rafların içindeki parlak LED’ler sıcak bir atmosfer yaratıyor. 35 x 8.6 x 36 cm boyutlarındaki rafların fiyatı: 229 Dolar.

Bilgi için: www.gnrs8.biz/moodshelf.html

Beyaz eşyaya renkli giysiler

Vincon firması tarafından satılan renkli folyolar, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve buzdolabının biçimine göre kesilmiş ve gayet kolay yapıştırılıyor. Eğer sürekli elma veya çilek görmekten bıkarsanız folyoyu kolayca çıkarıyorsunuz, geriye hiçbir iz kalmıyor. Portakal, elma, çilek, limon, kahve çekirdeği ve yumurta desenli folyolar.

Bilgi için: www.vincon.com

Katlanabilir klavyeli UMPC

Fujitsu, Triennale di Milano fuarında yeni bir UMPC (Ultra Mobile PC) modelini tanıttı. Aşağı yukarı bir CD kılıfı büyüklüğünde olan aletin katlanabilir bir klavyesi var.

Bilgi için: www.techeblog.com

Renkli kalem tarayıcı

Renkli verileri de tarayabilen kalemin, sekiz MB dahili Flash bellek ve MicroSD kart girişi var. Çantanızdan veya cebinizden çıkarıp istediğiniz sayfaları taradıktan sonra evde USB ile PC veya Mac’e bağlayın ve okuyun. Planon firmasının kalemi 24cm. Fiyatı: 299 Dolar.

Bilgi için: www.planon.com

Dünyanın en küçük projektörü

Çok yakında ev sinema sistemini cepte taşıyabileceğiz. Finlandiya’daki Upstream Engineering firması LED’li bir projeksiyon sistemi üzerinde çalışıyor. Firmanın hedefi bu sistemi iyice küçülterek, MP3 çalısı, cep telefonu ya da diğer taşınabilir küçük aletlerin içine yerleştirmek. Böylece cep kamerayla alınan görüntüler anında duvara veya perdeye yansıtılabilecek.

Sinek vızıltısı çıkararak uçuyor!

Anlaşılan saat üreticileri sabah tembelliğine son vermeye kararlılar. Son zamanlarda birbirinden ilginç çalar saat modelleri çıkıyor piyasaya.

Blowfly olarak adlandırılan bu saat çaldıktan sonra haznesinden ayrılarak uçmaya başlıyor ve uçarken de sinek vızıltısına benzer bir ses çıkarıyor. Bu sesten kurtulmak için önce çalar saati yakalamak gerekiyor. Saat peşinde koştuktan sonra kim yeniden uyuyabilir ki?

Bilgi için: www.yankodesign.com

Kadınlara özel bluetooth kulaklık

BluePearls, kadınlar için dünyanın en küçük bluetooth kulaklığını üretti. Sadece 7,9g gelen kulaklıklar, şarjlı durumda 18 saat aralıksız çalışıyor. Bazı modellerde bulunan "PowerBank" şarj birimiyle alet, kulaktayken de şarj oluyor. Kulaklığın kapsama alanı 10m. Fiyatı: 80 Dolar.

Bilgi için: www.blueperls.us

Çocuklara pisuvar

Erkek çocuklara 6-15 aylıktan itibaren kendi kendine tuvalete gitme alışkanlığı kazandıran bu pisuvar isteğe göre duvara monte ediliyor ya da alt kısmına geçirilen ayakla kullanılıyor. Ayrıca çocuğun boyuna göre de ayarlanabiliyor. Fiyatı: 50 Dolar.

Dijital futbol kalesi

Amatör futbolcular ve çocuklar için düşünülmüş bu dijital kale, 2,40m yüksekliğinde sanal kale direği yaratıyor. Bunun için sensörlü bandı kale genişliğinde uzatmak gerekiyor. Gall Watchers olarak adlandırılan sanal kale 2,40m’nin altına isabet eden topları algılıyor. Gol olduğu zaman da klasik gol sesi yansıtıyor.

Bilgi için: http://feedburner.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!