Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2005 00:00

Elektrikli leke çıkarıcı

Birkaç saat önce giydiğiniz temiz bir kazağın üzerindeki en küçük bir leke bile ne kadar sinir bozudur değil mi? Elektrikli leke çıkartıcı, makarna sosundan, kahve ve kan lekesine kadar tüm inatçı lekeleri, giysilerinize zarar vermeden çıkarıyor. Ultrasonik teknolojiye dayanan alet saniyede 120 titreşim yapıyor. Ayrıca küçük bir deterjan haznesi ve su pompası da mevcut. 4 AA pille çalışan aletin fiyatı: 30 Dolar.

Bilgi için: www.gadgetuniverse.com

Taşınabilir giysi kurutucusu

Yağmurdan ıslanmış veya yeni yıkanmış giysilerinizi kurutan taşınabilir giysi kurutucusunu dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Hatta battaniye veya ayakkabı da kurutmak mümkün. Giysileri sıcak hava ile kurutan alet duvara asılarak kullanılmakta. Kullanılmadığında küçük bir valiz büyüklüğünde olan kurutucuyu taşımak çok kolay. Fiyatı: 35 Dolar.

Bilgi için: www.gadgetuniverse.com

Her zaman sürülebilir kıvamda tereyağı

Buzdolabından çıkan tereyağı, ekmeğin üzerine sürülmeyecek kadar serttir. Fakat yağı buzdolabına koymadığınız zaman da bozulur. İngiltere’de David Alfille tarafından geliştirilen ButterWizard, tereyağını 18 derecede tutuyor. Bu sıcaklıkta tereyağı hem ekmeğin üzerine kolayca sürülüyor hem de bozulmuyor. Fiyatı: 60 Dolar civarında.

Işıklı cüzdan

Cüzdanın içindeki lüminesans panelleri, özel sensorlarla aydınlatıyor. Karanlık bir ortamda açıldığında otomatik olarak aydınlanan cüzdan paraları daha rahat saymanızı sağlıyor. Gerçek deriden üretilen cüzdan 3 IA GP piliyle birlikte sunulmakta. Fiyatı: 22 Avro.

Bilgi için: www.lazyboneuk.com

Mıknatıslı duvar boyası

Normal duvar boyası gibi kolayca uygulanabilen mıknatıslı boya duvarlarınızı not defterine dönüştürüyor. 473ml’lik kutudaki boya 9,5m_’lik alan için yeterli. Mıknatıslı boya zehirli madde içermiyor, çocuk odasında da kullanılabilir. Fiyatı: 36 Dolar.

Bilgi için: www.lazyboneuk.com

Dünya evinize gelsin

Yerküre şeklindeki bu lamba, dünyayı odanızın duvarlarına yansıtıyor. Buzlu camdan üretilen lambanın ışığı okumak için de yeterli. 20cm çapındaki yerküre lambası, 40 vatlık halojen ampul ve adaptörle birlikte satılmakta. Fiyatı yaklaşık: 64 Avro.

Bilgi için: www.lazyboneuk.com

Tost makinesini kirletmeden kullanın

Cam elyafından dokunmuş tost kılıfının içine tostunuzu, peynirinizi veya tost makinesinde pişebilecek diğer yiyeceği yerleştirdikten sonra tost makinesinde üç dakika içinde çıtır çıtır kızartabilirsiniz. Üstelik tost makineniz hiç kirlenmiyor. Tost kılıfları peynirin ve diğer yiyeceklerin akmasını önlüyor. 300 kez kullanılabilen tost kılıfları, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. İkili paketin fiyatı 6 Dolar.

Bilgi için: www.chefscatalog.com

Kişiye özel eğlence birimi

Taşınabilir eğlence birimi, ekran gözlüğü ve MPEC multimediaplayer ikilisinden oluşmakta. Aletle video filmleri ve JPG fotoğrafları 76cm ekranda izliyormuş gibi hissediyorsunuz. MPEC çalıcısı MP3, fotoğraflar ve video dosyaları için SD belleğe sahip. Fiyatı: 640 Dolar.

Bilgi için: www.cngtek.com

Çift fonksiyonlu merdiven

Üç basamaklı merdiven aynı zamanda ağır yüklerinizi de taşıyor. Sağlam, paslanmaz ve aşınmaz malzemeden üretilmiş. Yük taşımak istediğinizde basamakları kapalı duruma getirmeniz yeterli.

Fiyatı: 80 Dolar

Tekerlekler üzerinde yürümek

İlginç aracı yedi yılda geliştiren Craig Ridenhour, ‘StairCycle’ aracını yetişkin scooteri ve yürüyüş makinesi karışımı bir alet olarak tanımlıyor. Ayakta, yürüyormuş gibi büyük pedallara basılarak kullanılan aracın diğer bir özelliği de bisikletten daha küçük olması. Fiyatı: 895 Dolar.

Bilgi için: www.staircycle.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!