Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2005 00:00

Hyundai MP280

Hyundai MP280 ilginç bir cep telefonu, çünkü her açıldığında parfüm kokusu yayıyor. Telefonla birlikte sunulan parfüm bittiğinde, kendi parfümünüzü doldurabiliyorsunuz. Ancak hoş kokulu telefon keyfi pek ucuz sayılmaz. Fiyatı: yaklaşık 1220 Dolar.

Bilgi için: www.phoneyworld.com

Uçarak görüntülüyor

Amerikan Honeywell firması, bir saat kadar uçabilen video kameralı bir kayıt cihazı geliştiriyor. Alet, video kamerası dışında ne işe yaradığı henüz açıklanmayan bazı sensörlere da sahip. Saatte 55km’lik bir hız yapan alet ordunun da ilgisin çekmiş. Bugüne kadar 200 test uçuşu gerçekleştirildi.

Bilgi için: www.drudgereport.com

On dört tekerlekli kaykay

Resimde DCS (Deep Carve System) sisteminin ne şekilde işlediği gayet iyi anlaşılmakta. Ön ve arkadaki yedi tekerlek sayesinde kaykay 45 dereceye kadar eğilebiliyor. Oysa diğer birçok kaykay modeli en fazla 25 derece eğilebiliyor. Üretici firma kaykayın özellikle asfalt yollarda çok daha rahat sürüldüğünü söylüyor. Fiyatı: 200 Dolar.

Bilgi için: http://carveboards.com

Kaşığa gerek yok

Yolculuk sırasında sıcak bir kahvenin ya da çayın keyfi başkadır, bir de kaşık arama ve karıştırma derdi olmasaydı. Agitor firması şimdi sizi bu dertlerden kurtarıyor. Firma içinde karıştırıcı bulunan özel bardaklar üretiyor. Çayınızı ya da kahvenizi karıştırmak için bardağın altındaki düğmeye basmanız yeterli.

Bilgi için: www.agitor.com

Elinizi detektöre dönüştürüyor

FriskerPro ele takılarak kullanılan pratik bir detektör ve dokunmadan aramaya izin veriyor. Son derece hassas olan detektör ağızdaki metal bir kağıt tutacağını hatta çikletin sarılı olduğu alüminyum kağıdı bile algılıyor. Metal bir objeyi algıladığında titreşimle uyarıyor. FriskerPRO, 9 voltluk pille üç ay çalışıyor.

Bilgi için: www.paradigmtactical.com

Dünyanın en küçük projektörü

Finlandiya’daki Upstream Engineering firması LED’li projeksiyon sistemini küçülttü. Projektör, cep telefonunda kayıtlı fotoğrafları ve videoları duvara yansıtıyor. Aletin boyu sadece bir kibrit kutusu büyüklüğünde.

Bilgi için: www.news.com.com

Kredi kartı boyutunda cep telefonu

Samsung’un SGH-P300 cep telefonu sadece kredi kartı büyüklüğünde ve 8,9mm kalınlığında olmasına rağmen 1,3 megapiksellik bir kamera, 90MB’lık bellek ve Bluetooth girişine sahip. Cep telefonundan daha çok bir hesap makinesi görünümünde olan aletle elbette ki MP3 dinleyebilir ve yüksek çözünürlüklü ekranda mükemmel görüntüler elde edebilirsiniz. Yeni telefonun yılbaşından kısa bir süre önce piyasaya çıkması bekleniyor.

Bilgi için: www.aeromobile.de

Bilezik şeklinde MP3 çalıcısı

Samsung YP-D1 ve YP-T8 müzik çalıcılarının bilezik biçimindeki modeli, Industrial Design Excellence Awards/Endistriyel Tasarım Ödülünü aldı. Alet basit el hareketleri ve audio feedback ile ayarlanmakta ve müzik parçaları standart WF-Fi ile kaydedilmekte.

Yolları güneş enerjisiyle aydınlatın

Güneş paneliyle enerji toplayan lamba 10 LED’lik aydınlık veriyor. Ayrıca günde bir AA pilini de şarj ediyor. Özellikle karanlık bahçe yolları, garaj girişleri vb alanlar için düşünülmüş. Fiyatı: 60 Dolar.

Bilgi için: www.hammacher.com

Kendi kendini temizleyen tıraş makinesi

Yıpratıcı kimyasallarla kendi kendine temizlenen diğer modellerin aksine Panasonic firmasının kuru/ıslak tıraş makinesi şarj birimindeki, cilde zarar vermeyen su bazlı alkolsüz sıvıyla temizleniyor. Sıvı deterjan ayrıca bıçakları da koruyor. Tıraş makinesini 2-3 günde bir temizlemek yeterli. Deterjan kartuşu,40 temizlik işlemi için yeterli. Piller üçer dakikalık on dört tıraştan sonra değiştirilmekte. Fiyatı: 200 Dolar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!