Yeni ürünler

Güncelleme Tarihi:

Yeni ürünler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2005 21:46

Tek bir gövde içinde 59 enstrüman

Roland FR-7 V-Accordion, içindeki hoparlörleri ve 50 watt’lık dijital amplifikatörleri ile, büyük piyanodan Fransız akordionuna kadar 59 farklı enstrümanın sesini üretiyor. Fiyatı 6.000 dolar.

Bilgi için: www.rolandus.com

Toz alerjisi olanlar için elektrikli süpürge

Oreck XY Ultra Hypo-Allergenic elektrikli süpürgesi, toza alerjisi olanlar için geliştirilmiş. Süpürgenin iç torbası değiştirilirken ağzını tümüyle kapattığı için dışarı toz kaçmıyor. Dış torba ise ameliyat maskeleriyle aynı malzemeden yapıldığı için tozu kesin olarak içeride hapsediyor. 4 kilo ağırlığındaki süpürgenin fiyatı 500 dolar.

Bilgi için: www.oreck.com

Kask ve gözlük bir arada

K2 Black Hawk One, kask ve kar gözlüğünü bir araya getiren ilk kar donanımı. Kaskın havalandırma sisteminin şakak kısımlarında yarattığı alçak basınç sürekli olarak buğulu havayı dışarı çekiyor. Dolayısıyla gözlük camlarının buğulanması gibi bir sorun yaşanmıyor. Ağırlığı 860 gram. Gözlüklü kaskın fiyatı 325 dolar.

Bilgi için www.k2skis.com

DVD formatına çevirme kolaylığı

Sony DVDirect, doğrudan video kameraya veya VCR’a, S-Video veya RCA kablosu ile bağlanıyor. Kaydettiğiniz her şeyi DVD format videoya çeviriyor. Ayrıca PC’ler için konvansiyonel DVD sürücüsü olarak da çalışıyor. USB 2.0. Fiyatı 300 dolar.

Bilgi için: www.sonystyle.com

İlk 5 MP’lik cep telefonu-kamera

Samsung SCH-S250 ilk 5MP’lik cep telefonu-kamera, 92MB’lık kapasitesi ve MMC flash kartı ile yüksek çözünürlüklü resimleri depolayabiliyor. QVGA ekranı, saniyenin binde bir hızındaki enstantanesi ile hızlı görüntüleri yakalayabiliyor. Fiyatı henüz bilinmiyor.

Bilgi için: www.samsung.co.kr

Gözleri bozuk olanlar için GPS

Cobra NavOne GPSM 3000, 5.2 inç’lik ekranı ile gözleri bozuk olanları düşünerek üretilmiş. Cihazın bir diğer özelliği de PDA’nızın kızılötesi çıkışından ışınladığınız bir adrese göre sizi yönlendirebilmesi. Fiyatı 1.300 dolar.

Bilgi için. www.cobra.com

Tırmanışlar için kar ayakkabıları

MSR Lighting tırmanma kar ayakkabıları, dişli alüminyum rayları, lastik tabanı ve topuk frenleri ile tırmanmayı kolaylaştırırken, aşil burkulmalarını da önlüyor. Çiftinin ağırlığı 1.5 kilo. Fiyatı 250 dolar.

Bilgi için: www.msrcorp.com

Sustalı çakıyı sustasız hale getirmek

Benchmade 670 Apparition sustalı çakıları, sustalı mekanizması nedeniyle bazı ülkelerde sorun çıkartabilir. Benchmade bu soruna çözüm olarak çakının içindeki yayın istenildiği zaman çıkartılabilmesini sağlıyor. Yayı çıkarttığınız zaman çakının sustalı özelliği kayboluyor. Fiyatı 140 dolar.

Bilgi için: www.benchmade.com

Duman alarmı

Kidde kablosuz duman alarm ağı, evin içindeki tüm dedektörlerin aynı anda alarm vermesini sağlıyor. Pille çalışan alarm sistemi, dedektörlerin birbirleriyle iletişim kurması için radyo frekanslarından yararlanıyor. Fiyatı henüz bilinmiyor.

Bilgi için: www.kiddeus.com

Dizüstüler için hoparlör

Saitek dizüstü subwoofer’ı dizüstü bilgisayarlarının sesini yükseltiyor. Gücünü USB bağlantısı üzerinden alan hoparlörler, ses sinyallerini kulaklık çıkışından sağlıyor. Dolayısıyla herhangi bir program yüklemek zorunda kalmıyorsunuz. Fiyatı 37 dolar.

Bilgi için: www.saitek.com/uk

Ev kapısı değil, kale kapısı

Kwikset Powerbolt 1000, kolay monte edilebilir, anahtarsız bir kapı kilidi. Ancak kolay takılması kolay açılabileceği anlamına gelmiyor. Hırsızın 488.125 olası kombinasyonlardan birini tahmin etmesi gerekiyor. Fiyatı 100 dolar.

Bilgi için: www.kwikset.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!