Yeni sistem

Güncelleme Tarihi:

Yeni sistem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 1997 00:00

Sadi Kemal YAŞAR
Haberin Devamı

Almanya'daki son hazırlık maçında yeni bir sistem deneyen Otto Bariç'in hesabı tutacak gibi. Kurt hoca, dün takımını 3-5-2'ye göre organize etti. Hazırlık maçlarında golsüzlükten şikayetçi olan Bariç, orta sahayı kalabalıkk tutup, hücum yüzdesini artırmak niyetindeydi. Ancak AEK kalabalık savunma yapınca, özellikle Sabin- Boliç ikilisi bir hayli zorlandı.

Sık sık deplase olarak alan değiştiren bu ikiliyi kanatlar yeterince topla buluşturamadı. Orta sahada oyunu kurmakla görevlendirilen Okocha zaman zaman şov yaparak, tribünlerden alkış toplarken, görevini iyi yaptı. Ön liberoda oynayan Mustafa Doğan tam bir görev adamı. Rakip ataklarını hep o karşıladı. Çok koştu, çok yoruldu. Ancak, tek eksiği topu hücuma sokmaktaki zaafı. Bariç, Tarık'ı adam etmeyi kafasına koymuş. Son iki yılda beklenenden uzak olan Tarık bu sezon formayı zorluyor. Dün sahada bir şeyler yapma gayreti içindeydi.

Maçın ikinci yarısında bol oyuncu değiştiren Bariç, maçın sonucundan çok sistemin oturması için uğraştı. Ve bunu da giderek başaracağını gösterdi. F.Bahçe lig öncesinde tam hazırım mesajını vermedi ama giderek daha iyi oynayacağını gösterdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!