Yelkende ikinci olimpiyat vizesi geldi

Güncelleme Tarihi:

Yelkende ikinci olimpiyat vizesi geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 19:29

Laser Radial Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda yarışan milli sporcumuz Nazlı Çağla Dönertaş 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkını kazandı.

Haberin Devamı

470 sınıfında Deniz Çınar - Ateş Çınar ikilisinden sonra yelkende ikinci kotayı Nazlı Çağla Dönertaş'la aldık. 17 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında Umman'da gerçekleşen Laser Radial Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda 38 sporcuyla mücadele eden milli sporcumuz ülkemizin adını kota için mücadele eden ilk dört ülke arasına taşıdı ve olimpiyat vizesini alarak Rio'ya katılma hakkı elde etti.

Yelkende ikinci olimpiyat vizesi geldi

Nazlı Çağla Dönertaş Olimpiyat Oyunları'nda ikinci kez ülkemizi temsil edecek. Milli sporcumuz 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da ülkemizi temsil etmiştir. Umarız Londra da edindiği tecrübeyi 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda madalya ile taçlandırır.
Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı M. Serhat Belli ve Başkan Vekili Sayın Naci Kuriş de sporcumuza destek vermek için Umman'daydı.
Yelkende ikinci olimpiyat vizesi geldi

"TÜM PROGRAMLARI EN İYİ ŞEKİLDE UYGULADIK"
Serhat Belli: "Göreve geldiğimiz günden itibaren Tüm olimpiyat sporcularımızın programlarını çalıştığımız yerli ve yabancı antrenörlerimiz ile birlikte yaptık ve bütçelerini hiç kısmadan tamamı Federasyonumuz tarafından karşılanarak tüm programları en iyi şekilde uyguladık. Sporcularımızın başarılı olacağına inanıyorduk.
Tüm sporcularımızın olduğu gibi Nazlı'nın da olimpiyat yolculuğunda her zaman yanındaydık ve yanında olmaya devam edeceğiz. Kendisini gösterdiği gayret için tebrik ediyoruz. Sporcularımıza güveniyoruz ve umuyoruz ki diğer sınıflardan da 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde edeceğiz." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!