Yedeklerin gözü ilk 11'de

Güncelleme Tarihi:

Yedeklerin gözü ilk 11de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2011 13:46

Emre, Gökhan ve Serdar'ın milli takımdan sakat dönmeleri Aykut Kocaman'ın kafasındaki ideal 11 şablonunu bozdu.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün tedavileri devam ederken, sağ alt baldır bölgesindeki kas grubunda 2. derecede yırtık bulunan Emre ile, gövdesinin sağ bölümünde yumuşak doku zedelenmesi olan Gökhan'ın Orduspor maçına yetişmesi zor görünüyor...

Serdar Kesimal'in sağ ayak bileği tendonunda burkulmaya bağlı hasar ve çevresel yaygın ödem ise bu oyuncunun en az 3 hafta oynamasına engel olacak.

ORHAN İLK 11'E

Gökhan için sağlık heyeti seferber olurken teknik direktör Aykut Kocaman hazırlık maçlarında sürekli şans tanıdığı Orhan Şam'ı Orduspor'a karşı sağ bek için hazırlıyor. Fenerbahçe'nin yeni transferinin ise yakın çevresine "Görev alırsam en iyisini yaparım. Keşke maç seyircili olsaydı ve o muhteşem taraftarlarla ilk maçtan itibaren tanışabilseydim" diye konuştuğu öğrenildi.

Haberin Devamı

UĞUR VE CANER: "BİZİ UNUTMAYIN"

Geçen sezonun tamanını sakatlıklarla uğraşarak geçiren Uğur Boral ile zaman zaman şans bulan Caner Erkin, Ziegler'in transferinin takıma güç kattığını söylediler. Fenerbahçe'nin iki tecrübeli ismi "Santos iyi bir oyuncu ve iyi arkadaştı. Ziegler de çok iyi bir transfer. Rekabet Fenerbahçe'ye güç katacak. Biz de bu forma için savaşacağız. Bizi de unutmayın" mesajı verdiler.

Yeni transferlerden Bienvenu, Ziegler ve Yobo'nun ilk 11'de yer alması halinde Semih ve Bilica yedek kalacak. Ancak son transferler teknik heyet tarafından hazır görünmezse Semih, Caner-Uğur ve Bilica'ya gün doğacak. Emre'nin sakatlığında ise Özer ve Sezer verimli bir şekilde çalışarak hocalarından forma alabilmek için mücadele ediyor.

EMRE: "AĞRILARIM OLMAZSA OYNARIM"

Orta sahanın kilit isimlerinden Emre Belözoğlu düz koşular yapmaya devam edeceğini, pazartesi günü ağrıları olmazsa sahada olmak istediğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!