Yavuz Ağralı Türkiye'yi temsil edecek

Güncelleme Tarihi:

Yavuz Ağralı Türkiyeyi temsil edecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 13:45

Atletizm milli takım seçmelerine katılan Yavuz Ağralı, 11 bin 900 metre koşuda 53.37'lik derecesiyle 5'inci olarak milli takıma seçildi.

Haberin Devamı

Antalya'da yapılan atletizm milli takım seçmelerine katılan Bingöllü Yavuz Ağralı, 11 bin 900 metre koşuda 53.37'lik derecesiyle beşinci olarak milli takıma seçildi. Ağralı'nın, 8 Eylül'de Polonya'da yapılacak olan 29. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası'nda büyük erkekler kategorisinde Türkiye'yi temsil edeceği bildirildi.

Milli atlet Ağralı ve antrenörü Ahmet Demir, Antalya dönüşünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan'ı makamında ziyaret ederek, kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Sporcunun elde ettiği başarıdan ve milli takıma girmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Arıkan, atletizm dışında, kayak ve diğer spor dallarında da önemli başarılar beklediklerini kaydetti.

Mili takıma seçilme başarısını gösteren Ağralı'yı tebrik eden Arıkan, "8 Eylül 2013 tarihinde Polonya'da yapılacak olan 29. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası büyükler erkekler kategorisinde ülkemizi temsil edeceksin. Senden büyük başarı bekliyoruz. Bütün Bingöl ve Türkiye'nin gücünün arkanda olduğunu unutma. Şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!