Yattara: Trabzon'a en iyisini vermeye çalışacağım

Güncelleme Tarihi:

Yattara: Trabzona en iyisini vermeye çalışacağım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 17:45

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, Katar'ın Al Sadd Kulübüne transferinin gerçekleşmemesi konusunda, “Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Yattara, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, profesyonel bir futbolcu olarak kendi isteğiyle ve kendisine verilen izinle bir transfer görüşmesi yaptığını belirtti.

Bu görüşmeler sırasında karşı tarafla bir aşamaya kadar geldiğini ifade eden Yattara, şöyle devam etti:

“Ancak kulüpler arasında net bir anlaşmaya varılamaması nedeniyle tekrar Trabzon'da kaldım. Olanlar olmuş, yaşananlar yaşanmıştır. Artık bundan sonra Trabzonspor için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Her zaman kulübüme bağlı bir futbolcu oldum. Takım arkadaşlarımı, taraftarları ve buradaki herkesi sevdim ve bundan sonra da sevmeye devam edeceğim.”

Gelinen noktadan asla şikayetçi olmadığını vurgulayan Gineli oyuncu, şunları kaydetti:

“Bunu zamanla herkes görecek. Profesyonellikte bu yaşananları doğal karşılamak lazım. Bundan sonra taraftarlarımızla ve takımımızla birlikte koştuğumuz hedeflere hep birlikte kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!