Yattara tedaviye gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Yattara tedaviye gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2009 16:11

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara tedavi amacıyla yurt dışına gidecek.

Haberin Devamı

Yeni sezon hazırlık kampında oynanan Standart Liege maçında sakatlanan ve bir türlü istenilen düzeye ulaşamayan Yattara'nın şahsi doktoruna muayene olma talebi yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Bunun üzerine tedavi amacıyla Avrupa'ya gidecek olan Yattara'nın Kasımpaşa maçının ardından Trabzon'da olması istendi. Gineli futbolcunun burada yapılacak olan kontrollerin ardından iyileşmemesi durumunda ameliyat ihtimalinin de gündeme alınacağı belirtildi.

KASIMPAŞA MAÇININ HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Trabzonspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Hugo Broos yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana, milli takım kamplarında bulunan Gabriç, Song ile salonda çalışan Ömer ile izinli olan Yattara katılmazken Zafer Yelen ve Gökhan takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo - mavililer antrenmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından beşe 2 top çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı.

Haberin Devamı

YÖNETİM İLE BASIN MENSUPLARI DOSTLUK MAÇI YAPTI

Öte yandan yönetim kurulu ile Trabzonspor'u takip eden basın mensupları arasında oynanan müsabaka 3 - 3 sona erdi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde oynanan maçta yönetim kurulunun gollerini Ünal Karaman, Levent Erkuloğlu ve Mahmut Aksu atarken, basın mensuplarının gollerini ise Yunus Emre Sel, Gökmen Şahin ve Hamza Mısır kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!