Yasin-Fenerbahçe gürüşmeleri sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yasin-Fenerbahçe gürüşmeleri sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2007 17:11

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Yasin Çakmak'ın transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaştıklarını, ancak futbolcu ile sarı-lacivertli kulüp arasındaki görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Abdülkadir Çakır, bir süre önce Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini arayarak Yasin Çakmak'ı transfer etmek istediklerini ilettiğini hatırlatarak, "Biz de futbolcumuzun geleceğini düşünerek bu teklife olumlu yaklaştık. Aramızda yaptığımız görüşmeler sonucunda da bonservis konusunda anlaştık" dedi.

Kulüpler arasında anlaşma olmasına rağmen transferin henüz kesinlik kazanmadığını, Fenerbahçe ile Yasin arasındaki görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Çakır, şunları söyledi:
"Bu arada Beşiktaş'tan da Yasin'i transfer etmek istedikleri yönünde bir talep geldi. Ancak biz bunu şu an için kabul etmedik. Çünkü daha önce Fenerbahçe'ye söz vermiştik. Sözümüzün arkasında durarak önceliğin Fenerbahçe'de olduğunu söyledik. Ancak eğer Fenerbahçe ile anlaşma mümkün olmazsa o zaman Beşiktaş'ın teklifini düşünebiliriz."

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Çakır, takımı güçlendirmek için transfer arayışlarının da sürdüğünü belirterek, şunları kaydetti:
"Bunun için teknik direktör Samet Aybaba Rusya'da bazı futbolcuları izliyor. Oradan döndükten sonra vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Özellikle Yasin'in Fenerbahçe'ye transfer olması halinde doğacak boşluğu yapacağımız transferle doldurmayı düşünüyoruz. 3 futbolcu alarak transferi kapatmayı planlıyoruz. Sol bek için bir yerli futbolcu alabiliriz. Transfer etmeyi düşündüğümüz diğer iki futbolcu ise büyük olasılıkla yabancı olacak."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!