Yaşı geçmiş futbolcu almam

Güncelleme Tarihi:

Yaşı geçmiş futbolcu almam
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2014 23:23

Beşiktaş Başkanı, “Elimizdeki imkanlar dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Birçok iyi oyuncu var. İsmi belli olup, yaşı geçmiş oyuncuları almayacağız. Yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceklerini söyledi. Orman, “İmkanlarımız dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İsmi belli olup, yaşı geçmiş oyuncuları almayacağız. Yabancı ağırlıklı bir transfer politikası izleyeceğiz” diye konuştu. Beşiktaş Hakkı Yeten Futbol Alt Yapı Tesisleri’ni açan başkan Orman, Erol İçin ve Suat Orman’a plaket verdi. Katkılarından dolayı İşbir Yatak’a da teşekkür etti. Fikret Orman, tören sonrası basın mensuplarının gündemle ilgili sorularını cevaplandırdı.

‘GEÇEN SEZON BİR ÇOK YENİMİZ VARDI’

ELLERİNDEN gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyleyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Şu anda transfer konusunda herhangi bir isim açıklama durumunda değilim ve mecburiyetinde de değilim” diye konuştu.
Siyah beyazlı başkan Fikret Orman, geçtiğimiz sezon tüm olumsuzluklara rağmen iyi bir sezonun geçtiğini belirterek, şu şekilde devam etti:
- Geçen sene bizim için gerçekten çok sıkıntılı geçti. Ancak tüm olumsuzlukara rağmen iyi bir sezon geçirdik diyebilirim. Birçok yenimiz vardı. Teknik direktörümüz, futbol direktörümüz, birçok oyuncumuz yeniydi.
- Stadımız yoktu. Galatasaray maçı sonrası sahamızın kapatılması bizi çok etkiledi. Zor bir sezon geçirdik. En kötüsü Beşiktaş’ın üçüncü olmasıydı. Üçüncülük Beşiktaş Başkanı’nı tatmin eder mi? Açıkçası etmez. Beşiktaş’ın hedefi her zaman şampiyonluktur.

Haberin Devamı

‘YENİ STADI, ÇATISIZ DA AÇABİLİRİZ’

VODAFONE Arena Stadı’ndaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü anlatan başkan Fikret Orman, “Şimdi yeni stadı bitirmeye çalışıyoruz. Çatıyı zamanında yetiştirmeye çalışıyoruz. Bundan dolayı bir gecikme oldu. Çatıyla alakalı tartışma var. Türkiye’nin en zor yerinde bir stat yapıyoruz. Devlet her yere stat yaparken biz kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Çatı 30 Ağustos’a yetişmeyecek. Stadı çatısız da açabiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Hakkı Yeten Futbol Alt Yapı Tesisleri’nin duvarında ‘Şerefinle oyna, Hakkınla kazan’ yazısına yer verildi.


Kartal’da Demba Ba heyecanı

CHELSEALİ Demba Ba’nın İstanbul’da olduğu iddiaları Beşiktaş camiasında heyecan yarattı. Konuyu sorduğumuz başkan Fikret Orman, Demba Ba’nın gelişiyle ilgili bilgisi olmadığını söyledi.

‘GÖRÜŞMEDİK’

Beşiktaş Futbol Komitesi üyelerinden Deniz Atalay ise Chelsea’nin yıldızının ne kendisi ne de menajeriyle bir görüşme yapmadıklarını söyledi. Atalay, “Chelsea’nin kimi göndereceği önümüzdeki hafta belli olacak. Sonra girişimlerde bulunabiliriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!