Yapamazlarsa giderler

Güncelleme Tarihi:

Yapamazlarsa giderler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2009 00:00

Galatasaray Başkanı, "Güvendik destekledik, hayal kırıklığına uğradık. Hatalara sabrımız kalmadı. Efendice davrandık, olmadı. Bundan sonra hatalarını düzeltirse devam ederler, yoksa onların yerine iyi yapanlar gelir" dedi.

G.SARAY Başkanı Adnan Polat, Divan Kurulu’nda Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MHK) yine topa tuttu. Polat, "Güvendik onları destekledik, hayal kırıklığına uğradık. Hatalara sabrımız kalmadı. Efendice davrandık, olmadı. Bundan sonra hatalarını düzeltirse devam ederler, yoksa onların yerine iyi yapanlar gelir. Kimse kendini Kaf Dağı’nın arkasında görmesin.Tahkim’de de aynı şekil hataları yaparlarsa, biz bu işi UEFA’ya, FIFA’ya CAS’a götürmeye niyetliyiz. Kimsenin hakkını yemesinler.

Sözümüzde durduk

Ama biz de kimseye hakkımızı yedirmeyiz. Düzeltmezseler, Galatasaray’ın sesisin gürlüğünü daha iyi görecekler. Federasyonla kan davası gütmüyoruz. Kendilerini düzeltmeleri halinde dost elimizi uzatırız" dedi. Sarı kırmızılı kulübün başkanı, adaletli ve kanunlara uyan bir yönetim istediklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Rahmetli Hasan Doğan’a ’Futbol düzgün yönetilsin. Şartsız sizi destekliyoruz’ demiştik. Aynı şeyi Sayın Mahmut Özgener’e de ilettik. Sözümüzün arkasında durduk, destekledik. Ligler başladı, G.Saray’a birinci maçta başlayan anti futbol oldu. Eylülde, ekimde, kasımda, aralıkta sıkıntıları dile getirdik. Aralıkta ’Devre arasından sonra daha iyi olacağız’ karşılığı verdi. Düzelmelerini beklemedik. İkinci yarı başladığında Sivas’a gittik. Altı buz üstü balçık olan bir yerde ayakta durmak zor. Oynanmayacak zeminde futbolu oynatmaması lazım. Sivas’ta Ümit atıldı.

2 günde ispatlayacağız

Arda ile Ayhan hakeme kartı sormuşlar, üzerini göstermiş. Hakem, ’Yerde çamura tekme attı, hakarettir attım’ dese bir şey söylemeyiz. İki futbolcumuza başka şey söyleyip sonra küfür etti denilmesi üzerine soruyorum, ben bu hakemlere ve MHK’ye nasıl güvenebilirim. Orada kural hatası olduğunu futbolu bilenler söyledi. Ama bizim MHK kural hatası olmadığını söyledi. İki gün içinde nasıl var olduğunu ispat edeceğiz.

Ardından Kayserispor maçında bir anda olmayacak işler oldu. MHK kartlar doğru diyor, ama Lincoln’e 2. sarı kart doğru değil. Hakem hata yaptığı anladı 2. yarıda Kayseri’nin penaltısını vermedi, bizden atılması gereken futbolcuları atmadı.

F.Bahçe de muzdarip


Ertesi gün hakem F.Bahçe’nin aleyhine ofsayt gol veriyor ardından hatasını anlayıp BŞB’yi parçalamaya başlıyor. Neticeleri kendileri tayin etme peşindeler. Bundan biz ve F.Bahçe muzdarip. İtiraz ettik, şimdiden MHK başkanı kararını vermiş ön yargılı, daha bizim açıklamamızı incelemeden açıklama yapıyor. İşleri, söylediğimiz her şeye ’hayır’ demek bize para cezası kesmek. Açıklama yapıyoruz sanki hazırda bekliyor gibi 3 saat sonra yanıt geliyor. Faal hakemler arasında olan kavga onları etkiliyor. Tabii ki bu hakemlerle ligi bitireceğiz. Selçuk Dereli bizim maçlara gelebilir.

GS Mobile geliyor

G.SARAY’da sanal telefon operatörlüğü. Adnan Polat, G.Saray Mobile ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "Avea’nın fiyatları uygulanacak. G.Saray’a yönelik özel ürün paketleri çıkacak. Türk Telekom Galatasaray için önemli bir yatırımı üstlendi. Telefon 350 binin üstüne çıkarsa G.Saray’a 2 milyon dolar ayda gelir getiriyor" dedi.

Servet’ten sert tepki

SERVET, Vatan gazetesinde "Hakemler bizi kolluyor" başlıklı yazıdaki ifadelerin kendisine ait olmadığını açıkladı. Servet, milli takım kampında bir gazeteciyle söyleşi yaptığını anlatarak "Aklında kalan fikirleri istediği gibi kurgulamış. Hayali cümlelerin yanı sıra, düşünceler de bana ait olmadıklarına göre yazara ait olmalıdır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!