Yanıp tutuşuyorum

Güncelleme Tarihi:

Yanıp tutuşuyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 1997 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'de bir sezonda 5 takımda 117 gün idmanlara çıkıp beğenilmeyince cebinde T.C. pasaportu ile doğduğu ülke Yugoslavya'da yabancı statüsünde oynayan İstanbulsporlu Halilagiç, ''Milli formayı giymeye hazırım'' dedi.

Türkiye'de antrenman futbolcusu olmuştu Sead Dost Halilagiç... G.Saray'da 30 gün, Kocaeli'de 27 gün, G.Birliği'nde 10 gün, İstanbulspor'da 24 gün idmanlarda forma giydi ama bir türlü futbolunu anlayan çıkmadı. Daha sonra cebinde Türk pasaportu ile doğduğu ülke Yugoslavya'nın Birinci Ligi'nde Voyvodina takımında yabancı statüde bir yıl harikalar yarattı.

Susiç, hemşehrisi Halilagiç'e ‘‘Kimse senin kıymetini bilmemiş ama ilk uçağa atla gel'' demişti. Şair futbolcu Halilagiç, şimdi İstanbulspor'un defans bloğunda şiir gibi futbol oynuyor. ‘‘Gün geçtikçe İstanbulspor'a alışıyorum. Defansın temel direği olacağım'' diyen Halilagiç'in gönlü gözü ay-yıldızlı formada... ‘‘En büyük dileğim milli formayı giymek'' diyen Halilagiç, ‘‘Her Türk futbolcusu gibi benim de hayalim ülkemin milli formasını en iyi şekilde temsil etmektir. Henüz ligin başındayız ama, milli formayı giymeye hazırım. Görev verildiği takdirde Denizli hocamı mahçup etmem'' diyor.

Halilagiç şu günlerde Mustafa Denizli'nin açıklayacağı milli takım kadrosuna girebilme heyecanını yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!