Yağmurla giden puan

Güncelleme Tarihi:

Yağmurla giden puan
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 1998 00:00

Yavuz GÖKMEN
Haberin Devamı

Kusura bakmasın ama bu maçı Fatih Terim baştan kaybetmişti. Sahaya çıkardığı 11 yanlıştı ve bu kumarın tutmadığı baştan belli olmuştu. Ancak Fatih Terim, tüm ilk yarı boyunca aynı 11'de ısrar etti ve belki de yüzde 80 top hakimiyetiyle oynadığı maçta biri tesadüfi olmak üzere ikiden fazla pozisyon yaratamadığını göremedi.

Oysa Fatih Terim'in ilk yarıda Ergün Penbe, Okan Buruk ve Hakan Ünsal'ın şiddetle aksadıklarını, Emre Belözoğlu'nun ne yaptığını bilemez durumda bulunduğunu bilmesi gerekirdi. Sahada iki adam varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar ve G.Saray'ı ilk yarı boyunca ayakta tutuyorlardı. Bunlardan biri Tugay Kerimoğlu, diğeri Hakan Şükür'dü.

İkinci yarı Fatih Terim'in intihar girişimiyle başladı ve Terim hiç olmazsa bu girişimi başarmayı bildi. İki değişiklik yaptı ve birdenbire sakat Hagi ve psikolojik sakat durumdaki Mehmet Gönülaçar'ı oyuna aldı. Böylece takımı 9 kişi bıraktı. Böyle bir teknik direktöre ne demek gerektiğini bilemeyecek kadar üzgünüm.

Hakan Şükür'ün açtığı kilit her an kapanmaya hazır bekliyordu. Kaybedilecek hiçbir şeyi olmayan G.Antepspor karşısında yapılması gereken çok şey vardı. Ama Fatih Terim bunların hiçbirini yapmadı. Sonuçta tesadüfi bir gole boyun eğmek zorunda kaldı.

Bundan sonraki maçları teknik direktörsüz oynarsak belki şampiyonluk şansımız olabilir.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!