Yağız liderliği korumayı hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

Yağız liderliği korumayı hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2012 16:22

2009-2010 ve 2011 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, V1 Challenge üçüncü yarışı için bu hafta sonu Aydın’da.

Haberin Devamı

Sezonun ilk iki yarışını kazanarak liderliğini sürdüren Avcı, Aydın’da podyumda olmayı hedefliyor.

Türkiye’nin ilk özgün motorsporları organizasyonu olan V1 Challenge’da heyecan Tarsus ve İzmit Körfez’in ardından Aydın’da devam ediyor. Volkan Işık tarafından tasarlanan ve 16 pilotun mücadele ettiği organizasyon, 9 Eylül Pazar günü Aydın Malazgirt Meydanı’nda saat 14.30’da başlayacak. Geçen sene gerçekleşen ilk yarışta, parkur etrafında adeta kalın bir duvar ören seyirciler, V1 Challenge’ın dişe diş mücadelesini balkonlardan izlemişlerdi.

Türkiye Ralli Şampiyonası ve Doğu Avrupa Ralli Kupası’nın haricinde bu sezon V1 Challenge’da da mücadele eden son 3 yılın Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, Aydın ayağında Telia Sonera desteğinde liderliğini koruma hedefi ile start alacak.

Haberin Devamı

Tarsus ve Körfez ayaklarını ilk sırada tamamlamayı başaran şampiyon pilot, Aydın’da podyumda olmayı hedefliyor.

Yağız Avcı yarışın ardından; “V1 Challenge'da kısa bir aradan sonra tekrar mücadeleye geri dönüyoruz. Bu üçüncü yarışımız olacak ve Aydın'da yapılacak.

Geçen sezon Aydın'da yapılan yarışla ilgili çok güzel şeyler duyduk ve hem seyirci ilgisi, hem de parkur olarak en iyi yarışlardan biri olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz iki yarışı ilk sırada tamamlamayı başarmıştım ve Aydın'da da hedefim podyumda yer alarak V1 Challenge liderliğini devam ettirebilmek. Çok iyi rakiplerimiz var ve oldukça iyi bir mücadele bizi bekliyor. Telia Sonera sponsorluğundaki Volkicar'ım ile elimizden geleni yapacağız, herkese başarılar.” açıklamasını yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!