Wolfsburg'u Diego da kurtaramadı

Güncelleme Tarihi:

Wolfsburgu Diego da kurtaramadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2010 00:00

Alman Birinci Futbol Ligi'ne (Bundesliga) bugün 2. hafta karşılaşmalarıyla devam edildi.

Haberin Devamı

Wolfsburg, sahasında Mainz 05'e karşı 3-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-4 mağlup ayrıldı. Wolfsburg karşılaşmanın 23 ve 27. dakikalarında Edin Dzeko ve 30. dakikada Diego'nun golleri ile 3-0 öne geçti. Mainz 05, 39. dakikada Moren Ramussen'in golü ile durumu 3-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlanırken, Mainz 05 ikinci yarının başında 48. dakikada Elkin Soto ile farkı 1'e düşürdü: 3-2. Karşılaşmanın 58. dakikasında Anrdre Schürrle ve 86. dakikada Adam Szalai ile iki gol daha bulan Mainz, karşılaşmadan 3-4 galip ayrıldı.

Mehmet Ekici'nin forma giydiği Nürnberg, sahasında Freiburg takımına 2-1 yenildi. Nürnberg, karşılaşmanın 14. dakikasında Mehmet'in kullandığı serbest vuruş sonrasında Freiburg'un kalecisi Simon Pouplin'in ellerinden kaydığı topa dokunan Julian Schieber'in golü ile 1-0 öne geçti. Nürnberg'in daha baskılı oynadığı ilk yarıda Freiburg, 40. dakikada kazandığı penaltı vuruşunu Demba Cisse gole çevirdi ve maçta 1-1 beraberliği sağladı. Karşılaşmanın 53. dakikasında Cisse kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmadı ve karşılaşma Freiburg'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Mehmet, 5. dakikada sarı kart gördü.

Haberin Devamı

HALİL'İN GOLÜ DE YETMEDİ

Milli futbolcu Halil Altıntop'un takımı Eintracht Frankfurt ise sahasında Hamburg'a 3-1 yenildi. Eintracht Frankfurt'un 37. dakikada Patrick Ochs'un golü ile öne geçtiği karşılaşmada, Hamburg'un gollerini 61. dakikada Joris Mathijsen, 81. dakikada Ruud van Nistelrooy ve 89. dakikada Paolo Guerrero kaydetti. Halil 90 dakika oyunda kaldı.

Taner Yalçın'ın takımı FC Köln, deplasmanda Werder Bremen'e 4-2 yenilirken, Hannover de deplasmanda Real Madrid'den Raul'u transfer eden Schalke 04'ü 2-1 yendi.

Bundesliga'da 2. haftada bugün oynanan maçların sonuçları şöyle:

Schalke 04-Hannover: 1-2
Nürnber-Freiburg: 1-2
Werder Bremen-FC Köln: 4-2
Wolfsburg-Mainz: 3-4
Eintracht Frankfurt-Hamburg:1-3

Bundesliga'nın 2. haftasında bu akşam Sankt Pauli-Hoffenheim, yarın da Bayer Leverkusen-Borussia Mönchengladbach ve Stuttgart-Dortmund maçları oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!