Windsurf'de 2. gün heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Windsurfde 2. gün heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2012 20:55

Türkiye Yelken Federasyonu ve Pegasus Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen Pegasus Windsurf Ligi'nde 2012 sezonu final etabına 2. gün yarışlarıyla İstanbul'da devam edildi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin desteğiyle Mimarsinan Rüzgarsörfü Kulübü'nde gerçekleştirilen organizasyonun ikinci gününde, kadınlar ile erkeklerde 3'er yarış yapılırken, ikinci gün sonunda kadınlarda 6, erkeklerde ise 5 final etabı yarışı tamamlanmış oldu.

Kadınlarda günün ilk yarışında, Çağla Kubat birinci, Lena Aylin Erdil ikinci, Fulya Ünlü üçüncü, 2. yarışında Lena Aylin Erdil birinci, Çağla Kubat ikinci, Burçe Vardarlı üçüncü ve son yarışında ise Lena Aylin Erdil birinci, Fulya Ünlü ikinci, Burçe Vardarlı da üçüncü sırayı aldı.

Erkeklerde günün ilk yarışını, Ertuğrul İçingir birinci, Emirhan Kolburan ikinci, Ege Şefik Kurt üçüncü, 2. yarışı Ertuğrul İçingir birinci, Berk Yalgın ikinci, Ege Şefik Kurt üçüncü ve son yarışı da Berk Yalgın birinci, Emirhan Kolburan ikinci, Poyraz Akay da üçüncü tamamladı.

İkinci gün yarışlarının ardından kadınlarda Lena Aylin Erdil'in, erkeklerde ise Ertuğrul İçingir'in lig liderliklerini sürdürdükleri belirtildi.

Organizasyon, yarın gerçekleştirilecek yarışlarla sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!