Wimbledon’da Lisicki-Bartoli finali

Güncelleme Tarihi:

Wimbledon’da Lisicki-Bartoli finali
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2013 23:56

Radwanska’yı 2-1 yenen Sabine Lisicki ile Flipkens’i 2-0’la geçen Bartoli yarın şampiyon olmak için kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

WİMBLEDON Tenis Turnuvası’nda finalin adı belli oldu: Sabine Lisicki-Marion Bartoli... Kariyerindeki ikinci Wimbledon yarı finalide dört numaralı seribaşı Agneiszka Radwanska ile karşılaşan Lisicki, bu kez finale kalmayı başardı. Maça iyi başlayan Alman tenisçi, üst adalelerindeki iki ağır bandajla mücadele eden rakibi Radwanska karşısında ilk seti 6-4 kazandı. İkinci sete Lisicki ilk setten aldığı rüzgarla servis kırarak başlasa da servis ritmi düştü. Radwanska arka arkaya iki kez servis kırarak 3-1 öne geçerken seti de 6-1 kazandı.

SON SET NEFESLERİ KESTİ

SON sete üstün başlayan ve 3-0 öne geçen Polonyalı tenisçi devamını getiremedi. Lisicki üst üste üç oyun kazanıp durumu eşitledi. Nefes kesen mücadele 7-7’ye kadar geldi. Rakibinin servisini kıran Lisicki, bu sefer maç için servis kullanırken hata yapmayarak finale çıktı.
Sürprizlerle dolu Wimbledon’da kariyerinde ilk kez bir Grand Slam’de yarı final gören Kirsten Flipkens, deneyimli Marion Bartoli karşısında varlık gösteremedi. Flipkens’i 6-1 ve 6-2’lik setlerle mağlup eden Marion Bartoli rahat bir şekilde finale yükseldi.
Sabine Lisciki ile Agnieszka Radwanska arasındaki final maçı cumartesi günü oynanacak.

Haberin Devamı

Erkeklerde yarı final günü

TURNUVADA bugün tek erkeklerde yarı final maçları yapılacak. Merkez korttaki karşılaşmalar TSİ 15.00’de başlayacak. 1 numaralı seri başı Sırp Novak Djokovic ile 8 numaralı seri başı Arjantinli Juan Martin Del Potro ilk maçta, Polonyalı Jerzy Janowicz ile de 2 numaralı seri başı Britanyalı Andy Murray ikinci maçta finale çıkma mücadelesi verecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!