Webo sağlık kontrolünden geçti

Güncelleme Tarihi:

Webo sağlık kontrolünden geçti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2013 19:04

Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan 2,5 yıllığına renklerine kattığı Pierre Webo, sağlık kontrolünden geçti.

Göztepe Medical Park Hastanesi'nde bir dizi testten geçen Kamerunlu futbolcu, sağlık kontrolünün ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Webo, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Yaşadığım duygular gerçekten mutluluk ve sevinç verici ama bunun da ötesinde üzerimde çok ciddi bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim” diye konuştu.

Fenerbahçe'ye geldiği için mutluluk ve gurur duyduğunu belirten Webo, “Fenerbahçe, hedefi olan ve şampiyonluğa oynayan çok büyük bir kulüp. Benim de her zaman kupalar kazanmak isteyen bir yapım var. Kariyerimin başında, bu şekilde yüksek hedefi olan kulüplerde şampiyonluk elde ettim. Şimdi de bu formayı giyeceğimden dolayı gururlu ve onurluyum. Bu andan itibaren Fenerbahçe'nin yüksek hedeflerine hizmet edeceğim” şeklinde konuştu.
Futbol anlayışında kişisel başarıların çok öneminin olmadığını aktaran Webo, “Açıkçası golü kimin attığı çok önemli değildir. Önemli olan takımın başarısı için o gollerin atılmasıdır. Ben de Fenerbahçe'nin başarısı için elimden geleni yapacağım. Tekrar söylüyorum; burada önemli olan takımın hedeflerine ve arzuladığı kupalara ulaşmasıdır” ifadelerini kullandı.

Sow ve Semih'le rekabeti

Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan Moussa Sow ve Semih Şentürk ile forma rekabeti içinde olacağının hatırlatılması üzerine deneyimli futbolcu şunları kaydetti:

“Semih ile Moussa, çok büyük ve başarılı futbolcular. Ben de onlarla aynı takımın bir parçası olduğum için gururluyum. Tek bir hedefimiz var, o da başarı elde etmek. Bu bağlamda yaşanacak rekabetten Fenerbahçe karlı çıkacaktır. Ben de kendi kalitemi aktarmaya çalışacağım. Beklentilere karşılık vermek istiyorum.”

Teknik direktör Aykut Kocaman ile görüşüp görüşmediğinin sorulması üzerine de Webo, “Hocamla sabah kısa bir görüşmemiz oldu. Büyük bir kulübün büyük bir antrenörünün beni istemesi gerçekten çok gurur verici bir şey. Ben de beklentilere karşılık vermeye çalışacağım” diyerek sözlerini tamamladı. Öte yandan Kamerunlu futbolcu, yeni takımında 99 numaralı formayı giyecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!