Vural'dan alarm

Güncelleme Tarihi:

Vuraldan alarm
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, futbolcuları sıkı bir şekilde uyararak, ‘‘F.Bahçe, D.United, Beşiktaş ve Antalya maçları dönüm noktası’’ dedi...

Takımının 15 gün içinde ard arda Avrupa ve ligde oynayacağı 4 maç için futbolcularını uyaran Yılmaz Vural, 'Ligde şampiyonluğu, UEFA Kupası’nda yarı finali hedefliyoruz. Alacağımız iyi sonuçlarla güven kazanıp hedefimiz için mesafe alırız' dedi.

Yılmaz Vural da takımının 4 maçı da kazanabilecek güce sahip olduğunu kaydederek, 'Beni tek endişelendiren durum, milli maç nedeniyle lige verilen arayla 7 futbolcumuzdan mahrum olarak çalışmak zorunda kalmamız' diye konuştu.

Bordo-mavili takımın 4 maçı da kazanması halinde futbolcuların prim zengini olacakları belirtildi. Bordo mavili futbolculara Fenerbahçe ve Beşiktaş galibiyetleri halinde 1 milyar 400’er milyon, UEFA Kupası tur primi olarak 750’şer milyon verilecek.

Öte yandan dün sabahki çalışmada Mehmet Yıldırım’dan tekme darbesi alan Osman, uzun süre yerde acı içinde kıvrandı, daha sonra da idmanı terketti. Osman’ın durumunun ciddi olmadığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!