Vural tedirgin

Güncelleme Tarihi:

Vural tedirgin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 1997 00:00

Haberin Devamı

Milli maç nedeniyle lige verilen aranın hızlarını kesmesinden korkan Trabzonspor Teknik Direktörü, ‘‘Geçen sezon kötü sonuçlar almıştık, bu sezon da aynı şeyin olmasından endişe duyuyorum'' dedi...

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, milli maç nedeniyle liglere verilen aranın, hızlarını kesmesinden korkuyor. Vural, ‘‘Geçen sezon da çok iyi olduğumuz dönemde lige verilen aralarla kötü sonuçlar almaya başlamıştık. Bu sezon da aynı şeyin olmasından endişe duyuyorum'' dedi.

Vural, eksik kadroyla çalışmanın sıkıntılarını da yaşadıklarını kaydederek, " Şu anda 14 kişiyle çalışıyoruz. Bu da takım bütünlüğümüzü olumsuz etkileyecek endişesi içindeyim'' şeklinde konuştu.

Vural, 4.yabancı konusuna da değinerek, ‘‘Biz alacağımız oyuncuyu tesbit ettik. Bazı arayışlarımız da var. Fakat mevkiisini ve ismini açıklayamam. Yardımcım Muhsin Ertuğral şu an Avrupa'da temaslarda bulunuyor.'' diye konuştu.

Bu arada Trabzonspor'un dünkü birbirlerine sert giren Kazım ile Mehmet Yıldırım arasında tartışma çıktı. Olay büyümeden yatıştırıldı.

Öte yandan kiralık listesine konulan M.İpek ile Fatih'i Altay, Antalya, Şeker, Kayseri ve Van istiyor. Şekerspor ayrıca Camarauli'ye de talip oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!