Vural sabır istedi

Güncelleme Tarihi:

Vural sabır istedi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 1997 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor Teknik Direktörü, yabancı futbolcuların uyum dönemini aşamadıklarını belirterek, ‘‘Bir süre daha takıma katkı sağlamalarını bekleyeceğiz'' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bordo mavili takımın yabancı futbolcuları için taraftarlardan sabır istedi. Futbolcuların uyum dönemini henüz aşamadıklarını belirten Vural, ‘‘Kabul ediyorum, ligde şu ana kadar topladığımız 10 puanda yabancı futbolcuların katkısı olmadı'' dedi.

Yabancı futbolcu transferlerinden komisyon aldığı şeklindeki iddialara çok sert yanıt veren Vural şöyle devam etti: ‘‘Bu iddiaları öne sürenleri ispata davet ediyorum. Yabancı konusunda ısrarcı değiliz. Bir süre daha takıma katkı yapmalarını bekleriz. Eğer istediğimiz verimde olmazlarsa gerekirse göndeririz.''

Cuma akşamı oynayacakları Beşiktaş maçına da değinen Vural, ‘‘ Hedefimiz kesinlikle galibiyet. Fenerbahçe maçı öncesi hangi duyguları taşıyorsak, şu anda da aynı şeyleri yaşıyoruz. '' dedi. Bu arada Trabzonspor yönetimi, önümüzdeki hafta oynanacak Şekerspor maçının cumartesiye alınması için Federasyon'a başvurdu.

Trabzonspor'da sürpriz taktik

Trabzonspor, Beşiktaş'la deplasmanda oynayacağı büyük maç için ilk çalışmasını dün yaptı. Taktik çalışmasına Hırvatistan Ümit Milli Takımı'na çağrılan Vugrinec dışında tüm futbolcular katıldı. Vural'ın yaptırdığı taktik çalışmasında Ogün libero oynarken Rada ve İskender stoper, Tolunay da ön libero görevi yaptı. Vural, Vugrinec'in yerinde de Hasan'ı denedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!