Volkan'dan 4 yıllık imza

Güncelleme Tarihi:

Volkandan 4 yıllık imza
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2011 10:52

Trabzonspor'un Bursaspor'dan 3.6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Volkan Şen, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle 4 yıllık sözleşmeye imza attı.

VOLKAN ŞEN İMZAYI ATTI - WEB TV

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, çok önem verdikleri bir ismi kadrolarına kattıklarını ifade ederek, "Türkiye'de yetişmiş en yetenekli genç oyunculardan birine imza attırmanın gururunu yaşıyoruz. Tarbzonspor'a ve Türk futboluna inanılmaz katkılar yapacağını düşünüyoruz. Volkan'ı uzun süredir takip ediyorduk. İnşallah Trabzonspor ailesine ve Türk futboluna çok büyük başarılar yaşatır. Attığı imzanın kendisine ve ailesine hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

VOLKAN: "UZUN YILLAR HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

Volkan Şen ise, transferinde emeği geçen Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Başkanımız Sadri Şener'e teşekkür ediyorum. Trabzonspor gerçekten çok büyük bir camia. Ben de bu camiaya katıldığım için çok mutluyum. Trabzonspor hedefleri olan bir takım. Yaşım henüz 24. Burada olgunlaşıp Trabzonspor'a en iyi şekilde faydalı olmak istiyorum. Tekrardan milli takıma yükselme amacındayım. Trabzon gerçekten çok güzel bir şehir. Buradaki aile ortamının bir parçası olmak istiyorum. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım. Hedefleri olan bir futbolcuyum ve bu hedefler doğrultusunda gerekeni yapacağız. Trabzon'da uzun yıllar forma giymeyi amaçlıyorum. Uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Trabzon taraftarı çok iyi. Onların karşısına çıkmak için sabırsızlanıyorum. İnşallah en kısa zamanda onlarla da bir araya gelirim" diye konuştu.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAYAMAYACAĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Volkan, Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağı için üzgün olduğunu da vurgulayarak, "Şampiyonlar liginde oynayamayacağım. Ama ben olmasam da takımım bu turu geçecektir. İsim olarak İnter belki ağır basıyor ama futbol sahada oynanıyor. Ben Trabzonspor'un ben bu futbolla turu geçeceğine inanıyorum. Bursaspor'dan böyle ayrılmak hiç hoş değil. Orada doğup, büyümüşüm. İyi kötü hizmetlerim oldu. Ama verilen karara saygı duymak zorundayım. Burada bütün sorunları ve problemleri futbol oynayarak kapatmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

VOLKAN İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Volkan Şen, imza töreninin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerini incelemek için yurt dışında bulunan Teknik direktör Şenol Güneş ile yardımcısı Turgut Kural'ın yer almadığı antrenmanı Yardımcı Antrenör Ünal Karaman yönetti. Milli takım kamplarında bulunan Zokora, Burak Yılmaz, Tolga Zengin, Pawel Brozek, Glowacki ve Adrian ile sakatlığı bulunan Piotr Brozek antrenmana katılmazken, yeni transfer Volkan Şen antrenmanda takımla birlikte koşu yaptı.

ZIEGLER TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Ayrıca Trabzonspor'un, Juventus'un İsviçreli sol bek oyuncusu Reto Ziegler'in transferini gerçekleştiremediği öğrenildi.

Juventus Kulubü ile bonservis konusunda yazışmalarını yaparak anlaşmaya varan, futbolcudan da dün gece sözlü olarak 'evet' yanıtını alan bordo-mavili kulübün, bu transferde futbolcunun daha sonraki tutumu nedeniyle sorun yaşadığı belirtildi.

Ziegler'in Trabzonspor'a gelmek istemediği ve bu nedenle transferin gerçekleşmesinin çok düşük olduğu kaydedildi.

Kulüp asbaşkanı Nevzat Şakar da gelişmeleri doğrulayarak, “Futbolcu gelmek istemiyor. Bu nedenle transfer gerçekleşemiyor” dedi.

Bordo-mavili kulüp, futbolcuyu almak üzere bu sabah İsviçre'ye özel uçak göndermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!