Volkan Şen: 10 futbolcuya sorsanız 9'u 'Fenerbahçe' der

Güncelleme Tarihi:

Volkan Şen: 10 futbolcuya sorsanız 9u Fenerbahçe der
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2015 08:08

Fenerbahçe'nin yeni transfri Volkan Şen, sarı lacivertli takıma neden geldiğini şu sözlerle anlattı: "10 futbolcuya sorsanız, 9'unun hayali Fenerbahçe'de oynamaktır." Ozan Tufan ise, "İstanbul adamı bozar derler ama benim öyle bir endişem yok" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin son transferleri Ozan Tufan ve Volkan Şen, FB TV’de ‘Güncel’ programına konuk oldu. Milli futbolcular başarılı olacaklarına inandıklarını belirtirken, yeni takımlarının başarısı için ellerinden geleni yapacaklarına söylediler.

VOLKAN ŞEN: FUTBOL DIŞINDA EVDEYİM
Fenerbahçe’de çok başarılı olmak istiyorum. Her şey inşallah benim istediğim gibi olur. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum. 10 futbolcuya sorsanız, 9'unun hayali Fenerbahçe'de oynamaktır. İdman tempomu arttırarak takımla olan uyum sorunumu gidermek istiyorum. Futbol dışında evdeyim. İki çocuğum ve eşimle birlikte zaman geçiriyorum. Eşim ABD’li, o bazen ülkesine gidiyor. O zamanlarda da arkadaşlarımla vakit geçiriyorum.

Volkan Şen: 10 futbolcuya sorsanız 9u Fenerbahçe der
FENERBAHÇE'DEN ÇOK SERT AÇIKLAMA! "YA İSTİFA ET YA DA TFF GEREĞİNİ YAPSIN"

Haberin Devamı

"TATLI BİR REKABET OLACAK"
Fenerbahçe’nin yeni transferleri birbirinden değerli. Tatlı bir rekabet olacak. Dostluğun ve arkadaşlığın olduğu bir ortamda, kendi aramızda mücadele edeceğiz. Bizler işimiz en iyi şekilde yapıp, kararı hocamız verecek. Hocamız ne istediğini direkt olarak söylüyor. Çok açık sözlü. Bu da bizim işimizi kolaylaştırıyor. İnşallah hem bize ve Fenerbahçemize faydalı olacaktır. Kendimi futbola verince verimli olduğumu gördüm. Goller ve asistler yaparak özgüvenimi yukarı çektim. Benim için harika bir sezon geçti. Yine futbola kendimi verip, Fenerbahçe’de de gol atmak ve asist yapmak istiyorum.

Volkan Şen: 10 futbolcuya sorsanız 9u Fenerbahçe der
FENERBAHÇE STADI'NIN ADI DEĞİŞTİ

"GEÇEN SEZONDAN DAHA İYİ OLACAĞIM"
Bir hedef koymadım kendime ama geçen sezonki istatistiklerimin üzerine çıkmak istiyorum. Bizim için her maç önemli, Perşembe Atromitos ile oynayacağız. İnşallah oradan güzel bir skor alıp, buradaki maça avantajlı bir skorla çıkmak istiyoruz. Fenerbahçe her zaman hedefi her kulvarda şampiyonluktur. Düne kadar buraya rakip olarak geliyorduk. Şimdi burada ev sahibi olarak varız. Eskişehirspor maçında sahada olmayı çok isterdim. Harika bir taraftar ve atmosfer vardı."

Volkan Şen: 10 futbolcuya sorsanız 9u Fenerbahçe der

Haberin Devamı

OZAN TUFAN: İSTANBUL ADAMI BOZAR DERLER AMA BENİ BOZAMAZ!
Çok heyecanlıyım. Hayalimi gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. Bu heyecanımı sahada da göstermek istiyorum. Her şeyime dikkat etmem lazım. Burada hataya yer yok. Beslenmeme, çalışmama, kişisel gelişmime dikkat etmem gerekiyor. Ailemle birlikte yaşacağım burada… Pek dışarı çıkıp, gezen bir insan değilim. Antrenmanlar yüzünden insanın hali kalmıyor zaten… İstanbul adamı bozar derler ama benim öyle bir endişem yok. Uyum sorunu olacağımı sanmıyorum. Birçok ağabeyle milli takımdan tanışıyoruz. Fernandao ve Şener de bizimle zaten. İlk günden bu yana samimi olarak bizi karşıladılar. Yeni transferlerin hepsinde kariyeri başarılarla dolu… Orta saha rekabetin en yüksek seviyede olacağı bir bölge. En iyi şekilde antrenmanlarda ve maçlarda kendimi göstermek istiyorum. Bana güvendikleri için buradayım ve ben de bu güveni boşa çıkarmak istemiyorum.

Haberin Devamı

Volkan Şen: 10 futbolcuya sorsanız 9u Fenerbahçe der

"NANI VE VAN PERSIE BUNU YAPIYORSA..."
Hocamız, ikimizi de odasına çağırdı. Taktik olarak ne istediğini anlattı. Hoca zaten çok iyi hoca… İdmanları biraz yoğun, bu da bizim için yoğun. Geçtiğimiz yıllarda bu kadar yoğun çalışmalar yapmıyorduk. Pereira ile uyumumuz çok iyi. Nani, Van Persie gibi yıldız isimler burada… Onlarla oynamak bize keyif verecektir. Açık ara şampiyon olacağımıza içtenlikle inanıyorum. Nani ve Robin van Persie, antrenmanlardan sonra bireysel olarak çalışıyor. Ben daha 20 yaşındayım, onlar ekstra antrenman yapıyorsa; benim duş alıp eve gitme gibi bir lüksüm olamaz.

Haberin Devamı

"AVRUPA LİGİ’NDE FİNALE İNANIYORUM"
Atromitos maçında hoca bizi kadroya alırsa elimizden geleni yapacağız. Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde finali göreceğine inanıyorum, güzel bir kadro ve güzel bir teknik heyet bizi finale götürecektir. Ben Fenerbahçe’ye karşı ilk olarak 3-0’lık bir Türkiye Kupası maçında oynamıştım. O maçta sağ bek oynamıştım. Çok heyecanlıydım. Taraftarında yoğun ilgisi vardı maça. Zaten taraftarın yoğun ilgisi ve tezahüratlarından etkilenmiştim. Kendimi maça veremiyordum bir türlü. Kendi kendime bestelerini ezberlemiştim onlar söylerken. Bir yandan taraftar geliyor, bir yandan Stoch geliyor, orada ikili bir sıkışma yaşadım sürekli. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Çok baskılı, rakibi boğan bir stadyumumuz var. Fenerbahçe için büyük bir avantaj, rakipleri için de büyük bir dezavantaj.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!