Volkan Demirel'den Galatasaray'a olay gönderme

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirelden Galatasaraya olay gönderme
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2016 22:31

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray maçının ardından iddialı bir açıklama yaptı ve şampiyon olacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Demirel, "Kimseyi kandırmak niyetinde değilim. Biz şampiyon olacağız. Bugünkü oyun da gösterdik ki... Karşı taraf da beraberliğe sevindi. Allah bize beraberliğe sevinmeye nasip etmesin. Önümüzde uzun bir zaman var. Kimseyi avutmak derdinde değilim. Biz şampiyon olacağız, bunu Fenerbahçe taraftarı bilsin. Bazı şeyleri düzelttiğimiz takdirde şampiyon olacağız. Takım içerisinde düzeltilmesi gereken şeyler var. Ben düzelteceğim onları." dedi.

CANER ERKİN SORUSU...
Volkan Demirel, Caner Erkin'in kadro dışı kalma olayıyla ilgili soruya "Bu maçtan önce bir karar alındı. Hoca ile onun arasında olanlar ikisinin arasında. Maçtan önce konsantre olmuştuk. Değerlendirebilseydik farklı şeyler konuşuyor olacaktık. Sezon sonu şampiyon olamazsak konuşuruz. Bu hafta Mersin'le oynayacağız. Bir görelim. Sonra herkes kendi üzerine düşeni alır. 5 puan fark önemli değil." cevabını verdi. 

BAKMADAN GEÇME!