Voleybolun yeni adresi D-Smart

Güncelleme Tarihi:

Voleybolun yeni adresi D-Smart
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2015 15:20

Avrupa’nın en önemli spor organizasyonlarını izleyicileriyle buluşturan D-Smart, son yıllarda takımlarımızın fırtına gibi estiği voleybolda Avrupa’nın en büyük ligi olan CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi erkekler ve bayanlar karşılaşmalarını 3 yıl boyunca naklen yayınlıyor...

Haberin Devamı

Türkiye’nin önde gelen digital platformlarından D-Smart, Avrupa’nın en büyük voleybol ligi olan CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını sporseverlerle buluşturacak. Erkekler ve bayanlar karşılaşmaları kategorilerinde CEV Denizbank Şampiyonlar Ligi’nin tüm karşılaşmaları 3 yıl boyunca sadece D-Smart’ta ekrana gelecek.

CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı Vitra şampiyon olmasının birlikte, bayanlar kategorisinde bir başka temsilcimiz Vakıfbank da Final Four heyecanını 3. Sırada tamamladı.
Son yıllarda Fenerbahçe,Vakıfbank ve Eczacıbaşı Vitra’nın domine ettiği Bayanlar Şampiyonlar Ligi’nde önümüzdeki sezon yine 3 Türk Takımı kupayı kazanmak için mücadele edecek. Türkiye Bayanlar ve Erkekler Voleybol Ligi’ni de izleyicilerle buluşturan D-Smart’ta halen devam eden Türkiye Bayanlar Play-off mücadeleleri sonrasında sıralamaya göre 3 takımımız CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazanacak.

Son 5 yılda 4 şampiyonluk kazanan takımlarımızın, CEV DenizBank Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesecek maçları 2015-2016 sezonundan itibaren 3 yıl boyunca sadece D-Smart’ta ekrana gelecek.

CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi heyecanı da 3 sezon boyunca D-Smart ekranlarında olacak. Geçen sezon Halkbank’ın final oynadığı organizasyonda son 4 yıldır Rusların büyük üstünlüğü dikkat çekerken, bu sezon Zenit Kazan finalde Asseco Resovia Rzeszow’u 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Türkiye Ligi Play-Off sonuçlarına göre 2 takımımız CEV DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!