Voleybolda 2 dev imza!

Güncelleme Tarihi:

Voleybolda 2 dev imza
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 09:16

3 Ocak Salı günü İstanbul’da yapılacak imza töreniyle iki önemli voleybol adamı Türkiye’nin başarısı için ter dökmeye başlayacak. İtalyan Giovanni Guidetti kadın, Makedon Josko Milenkoski erkek milli takımlarını yönetecek.

Haberin Devamı

Voleybol kadın ve erkek milli takımlarının başına getirilen yeni antrenörler Giovanni Guidetti ve Josko Milenkoski, 3 Ocak Salı günü İstanbul’da düzenlenecek imza töreniyle yeni görevlerine başlayacaklar. 

iKiSi DE BiZDEN BiRi GiBi
Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’ın iki teknik adamla birlikte yapacağı imza töreninde İtalyan Guidetti ve Makedon Milenkoski basın mensuplarının karşısında imzaları atıp soruları yanıtlayacaklar. 2011 yılından beri Maliye Milli Piyango Takımı’nı çalıştıran Makedon asıllı Josko Milenkoski artık bizden biri gibi... 

Aynı zamanda ülkesinde spor akademisinde spor psikolojisi profesörü olan Milenkoski, Makedonya Spor Büyükelçisi olarak yeşil pasaport taşımakta.

Kadın Milli Takımı’nın başına getirilen Giovanni Guidetti de tam 9 yıldır VakıfBank’ı çalıştırıyor. Ünlü teknik adam Guidetti, 2013 yılında milli voleybolcu Bahar Toksoy’la evlenmiş, bu yıl da Alison adlı bir kız çocukları dünyaya gelmişti. 

Haberin Devamı

HOLLANDA’YI BIRAKACAK
Guidetti’nin çocuğuna daha fazla zaman ayırabilmek için Hollanda Milli Takımı’nı bırakıp Türk Milli Takımı’yla daha düşük bir ücretle anlaşmaya razı olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!