Viyana’ya kadar gidelim

Güncelleme Tarihi:

Viyana’ya kadar gidelim
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 07, 2008 07:11

A Milli Takımımız, Euro 2008 A Grubu’ndaki ilk maçında Cenevre’de Portekiz ile karşılaşıyor... Bu dev karşılaşma 21.45'te.

Haberin Devamı

Millilerimiz, Avrupa Şampiyonası’nda Portekiz’le 3. randevusunda ilk galibiyetini almayı ve 29 Haziran’da Viyana’daki finalle sona erecek Euro 2008’e iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

A Milli Takımımız, merakla beklenen Avrupa Åžampiyonası’nda ilk sınavını bugün veriyor. Ay-yıldızlılarımız, A Grubu’nda mücadele edeceÄŸi Euro 2008’deki ilk maçında ÅŸampiyonanın dikkat çeken takımlarından Portekiz ile karşılaÅŸacak. Cenevre kentindeki Stade de Geneve’de oynanacak karşılaÅŸma saat 21.45’te baÅŸlayacak. Almanya Futbol Federasyonu’ndan Herbert Fandel’in yöneteceÄŸi ve Carsten Kadach ile Volker Wezel’in yardımcılıklarını yapacağı mücadeleyi LigTV ile ATV naklen ekrana getirecekler.           Â

Millilerimiz bugün Portekiz karşısında 3. kez katıldığı Avrupa Şampiyonası finallerinde 3. kez karşılaşıyor. İlk kez katıldığımız Euro 96’da, Portekiz’e 1-0 yenilmiş ilk tur grubunu da puan alamadan bitirip elenmiştik. Euro 2000’de ise Portekiz’e çeyrek finalde 2-0 kaybederek şampiyonaya veda etmiştik. Millilerimiz, bugün Portekiz ile şampiyonada oynayacağımız 3. maçta ilk galibiyetini alıp, 29 Haziran’da Viyana’da oynanacak finalle sona erecek Euro 2008’e iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

TÜRKİYE: Volkan, Sabri, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta, Hamit, Aurelio, Emre, Tuncay, Mevlüt, Nihat

Teknik Direktör:  Fatih TERİM

PORTEKÄ°Z:
Ricardo, Bosingwa, Pepe, Carvalho, Ferreira, Petit, Deco, Moutinho, Simao, Ronaldo, Nuno Gomes

Haberin Devamı

Teknik Direktör: Luiz Felipe SCOLARİ

STAT: Cenevre
SAAT: 21:45
HAKEM: Herbert Fandel
YAYIN: hurriyet.com.tr, ATV, Lig TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!