Mustafa Denizli: Galatasaray gibi güçlü bir takımdan puan almak önemli

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2021 23:17

Galatasaray'ın Altay ile 2-2 berabere kaldığı Spor Toto Süper Lig 15'inci hafta maçının ardından Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli düzenlenen basın toplantısına katıldı.

Haberin Devamı

Mustafa Denizli, iki hafta İstanbul'da iki tane zorlu deplasman maçı oynadıklarını söyleyerek, şunları ifade etti: "Zorluk derecesi yüksekti. Son haftalarda aşağı doğru giden bir grafiğimiz var. Bunu telafi etmeye gayret ediyoruz. Sezon başında başladığımız kadroda sakatlık problemleri yaşadık. Bu 2 puan önümüzdeki haftalar için ümit verici. Bugünkü mücadeleden özellikle memnunum. Galatasaray gibi güçlü bir takımdan puan almak önemli. Galatasaray'ın da bizim de kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok duygusal bir maçtı benim açımdan. Bugün 2 tane rekabet yaşayan takımda benim uzun yıllarım geçti. Futbola başladığım kulübüm Altay, 9 yıl süre görev yaptığım Galatasaray? Takdir edersiniz ki böyle iki takımın maçını izlemek farklı duygular yaşatıyor insana. Şartlar ne olursa olsun başında olduğum takımın başarısı için çalışıyoruz. Çalıştığımız tüm camialarda aynı ciddiyetle işimi yapmaya çalışıyorum. Bugün müthiş bir taraftar desteği vardı Galatasaray'ın. 1-0 öne geçtikten sonra biraz daha dikkatli olsak daha iyi olabilirdi. Tempodan, mücadeleden, her şeyden keyif aldığını düşünüyorum bu maçı izleyenlerin. Yeni kurulmuş bir takımız. Şu andaki pozisyonumuz benim sezon başında düşündüğüm puanın 3 puan kadar gerisinde. Bir maçlık bir gecikmemiz var. Ama bunu telafi edecek bir kadroya sahibiz. Tempomuz daha da yükselecek sakat oyuncuların aramıza katılmasıyla. İstanbul'da 2 hafta mağlubiyet yaşamamak bizim adımıza önemli."

Haberin Devamı


"GALATASARAY'IN İLK GOLÜNDE TEMAS VAR GİBİ GÖZÜKÜYOR"
Hakem kararlarıyla ilgili görüşleri sorulan Denizli, "Bizim yediğimiz golü çok fazla açıdan izleme imkanımız olmadı. Niye öyle oldu onu da bilmiyorum. Futbolcularımın beyanına benim inanmam gerekir, bir müdahale olduğunu söylüyorlar. Ben de baktım pozisyona, temas var gibi gözüküyor. Hem Cüneyt hocanın hem de VAR'daki arkadaşların birlikte verdiği bir karar, üzerine çok konuşmak istemiyorum. Hata varsa da hatalar insanlara mahsus. Cüneyt Çakır gibi bu ülkenin yetiştirdiği ender kıymetlerden birinin öyle karar vermesini saygıyla karşılıyoruz. Bizim penaltı pozisyonunu ben izleyemedim. Ceza sahası içinde oyuncuların verdiği ilk tepki bunun penaltı olduğu fikrini oluşturdu. Cüneyt hoca da izleyip penaltıyı verdi. Benim söyleyebileceğim bir şey yok, pozisyonu izlemedim" yanıtını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!