Mesut Bakkal: Rakiplerimiz yüzde 90 favoriydi bu dönem artık bitti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2021 10:12

Süper Lig'in 19'uncu haftasında BB Erzurumspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ederken karşılaşma sonrası Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Maçından başından itibaren arzuladıkları futbolu oynadıklarını ifade eden Mesut Bakkal, 'Oyun disiplinimiz, alan daraltma, kısacası sahada futbol adına ne varsa yaptık. Gol ve direkten dönen pozisyon dışında rakibimize pozisyon vermedik. Bence bu çok önemli. Çok gol yiyen bir takımdık. Bunu yapmamız önemliydi. Ciddiyetten kopmadan devam ettik ve golü bulduk. Oyuna giren oyuncular da oynayan arkadaşlarımız gibi mücadeleden kaçmadan sahada her şeylerini verdiler. Önemli bir galibiyet aldık. Maç fazlasıyla ligin sonundan ayrılmak sevindirici. Yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kısa zamanda çok önemli işler yaptılar. Geldiğimden bu yana rakiplerimiz yüzde 90 favoriydi. Bu dönem artık bitti. Karakterini ortaya koyan bir futbol oynamaya başladık. Transferlerle birlikte bu daha da arttı. Daha da iyi olmamız gerekiyor. Oyuncu grubu, camia, yapılan güzel işler sahaya yansımaya başladı. Dileğim bunu devam ettirmek' diye konuştu.

Haberin Devamı


'2-3 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ'


2-3 transfer daha yapacaklarını belirten Bakkal, 'Yönetim de istiyor. Lig daha uzun. 22 maç daha var. 9, 10 maç kazanmamız gerekiyordu, bugün birini kazandık. Bizim için her puan önemli. Kazanıp ardından diğer maça bakmak gerekiyor. Tek istediğim şey var, özellikle tecrübeli oyunculardan. İçerideki organizasyonda benim en büyük yardımcım olacaklar. Lig sonuna kadar devam edeceğiz, iyi yoldayız. 3 gün sonra Alanyaspor maçımız var. Uzun zamandır iç sahada kazanamayan bir takım var. Bu hafta onu kırmak istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Ekibime ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu maçı kapattık, diğer maça bakacağız' şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!