Larin: "Beşiktaş 'inşallah' şampiyon olacak."

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2021 16:45

Süper Lig'in 40'ıncı haftasında Galatasaray ile karşılaşacak Beşiktaş'ın Kanadalı golcüsü Cyle Larin, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Saha içinde ve saha dışında iyi bir ortamın olduğunu söyleyen Larin, "Zevk alıyorum saha içinde. Saha dışında da çok mutluyuz ve bu da oyuna yansıyor. Birlikte savaşıyoruz. Milli takımda gruplara çok yaklaşmış durumdayız. Ligde de şampiyon olmak istiyoruz. İnşallah şampiyon oluruz" diye konuştu.


"ABOUBAKAR BENİ POZİTİF ETKİLİYOR"


Aboubakar ile oynamanın kendi oyununu da iyi etkilediğini söyleyen Larin, "Aboubakar oynadığı zaman beni pozitif anlamda etkiliyor. Onun olmadığı zamanlarda da farklı oyun oluyor. Olması sahada işleri kolaylaştırıyor. Son maçta golün ardından yaptığım hareket maçın bittiği anlamındaydı, umarım ligin bittiği anlamına gelecek hareketi de yaparız" dedi.


"GOL KRALLIĞINDAN ZİYADE ŞAMPİYONLUK ÖNEMLİ"


Süper Lig'de gol krallığından çok şampiyonluğu önemsediğini söyleyen Kanadalı oyuncu, "Umarım gol krallığını elde ederim. Böyle oynamaya devam ettikçe ben de gol fırsatı bulacağım. Benim için gol krallığından ziyade şampiyonluk önemli. Bunun için elimden geleni yapacağım ve gol atmaya devam edeceğim" açıklamasında bulundu.
"TEK DÜŞÜNCEM ŞAMPİYONLUK"
İsminin transfer gündeminde olmasıyla ilgili Larin, "Bu sezonki performansımdan sonra ilgi olması normal. Tek düşüncem şu anda şampiyonluk. Zamanı gelince transfer konusunda gelişmeler olacaktır ama şu anda şampiyonluğa odaklandık" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!