Bülent Uygun: Girdiğimiz mücadeleyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2021 20:30

Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Çaykur Rizespor sahasında Atakaş Hatayspor'u 1-0 mağlup ederken karşılaşmanın ardından Rize ekibinin teknik direktörü Bülent Uygun basın toplantısında konuştu.

Haberin Devamı

Hak ettikleri bir 3 puan aldıklarını söyleyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Öncelikle Hatay gibi gerek forvette birbirinden yetenekli bir şekilde takım olgusunu yakalamış ikinci sezonunda da iyi transferler yapmış bir takımı mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncu kardeşlerimi tebrik ediyorum. 3 puanı kazandılar. Gerek taktiksel olarak gerek sistem olarak gerek psikolojik olarak takımımız çok iyiydi. Hayatspor'u mağlup ederek 3 puanı layıkıyla hak ettiler. Bu galibiyeti Rizespor'umuzun taraftarına armağan ediyoruz" ifadelerini kullandı.


"TAKIMIMIZIN ÜZERİNDEKİ YARA BU GALİBİYETLE BİRLİKTE YOK OLDU"


Takımın 8 haftadır giremediği pozisyonlara Hatayspor maçında girdiğini belirten Uygun, "8 haftadır giremediğimiz pozisyonlara Hatayspor maçında girmiş olduk. Hatay gibi iyi bir takım ile karşılaştık ve girdiğimiz mücadeleyi kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımızla antrenmansal açıdan bunu sağlamaya çalıştık. Takımımızın üzerindeki yara bu galibiyetle birlikte yok oldu" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!