İngilizlerden casus iddiası

Güncelleme Tarihi:

İngilizlerden casus iddiası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2003 02:08

Ada'da çıkan gazeteler, federasyondan ait bir yetkilinin İngiltere Milli Takımı'nın antrenmanını videoya aldığını ifade etti. ‘‘Türk ajan kampa sızdı’’ manşeti atıldı.

Geniş yer aldı

İngiltere'de yayınlanan The Daily Telegraph ve The Guardian gazeteleri, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bir yetkilinin, İngiltere Milli Takımı'nın yaptığı antrenmanı videoya aldığını ve böylece İngiltere'nin bugün oynanacak maçtaki gizli gücünün belirlenmeye çalışıldığını öne sürdü.

4-4-2 sistemi

The Guardian, ‘‘Casus, İngiliz elmasını çalmaya çalıştı’’ derken, İngilizler'in Slaley Hall'de yapılan antrenmanını çeken sözkonusu kişinin, böylece Eriksson'un kafasında takımını sahaya 4-4-2 şeklinde bir düzenle çıkarma planının bulunduğunu tespit edebildiğini iddia etti.

Mevkiyi de aldı

Telegraph Gazetesi'de ‘‘Türk ajan, İngiliz Milli Takımı kampına sızdı’’ başlığı kullanıldı. Gazete, Türk Futbol Federasyonu'ndan olduğuna inanılan bu kişinin, idmanı izlemekle kalmadığını, Goran Eriksson'un futbolcularını oynayacakları mevkiye yerleştirmesini de filme aldığını belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!