Vettel'e yardım etmedim

Güncelleme Tarihi:

Vettele yardım etmedim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2011 17:32

Michael Schumacher, Lewis Hamilton'un İspanya GP hakkında kendisi hakkında yaptığı yorumlara ilginç bir yanıt verdi.

Haberin Devamı

Hamilton, İspanya'nın ardından verdiği bir röportajda Schumacher'in Sebastian Vettel'e geçilirken hemen yol verdiğini ancak kendisi için durumu biraz daha zorlaştırdığını söyledi.

Buna cevap olarak Schumacher ise "Hatırlamıyorum. Ve bunun pek de mantıklı olacağını düşünmüyorum. Seb benim arkadaşım olsa da Lewis Mercedes motorlu bir araç kullanıyor. Bu yüzden o, benim için daha önemli. Kimseye iyilik yapacak değilim. Kesinlikle bir yanlış anlama olmalı. Ben herkesin yolundan çekilip kendi işimi yapmaya çalışıyorum." dedi.

Schumacher'e aynı röportajda ilk galibiyetinde neler hissettiğinin sorulması üzerine "1994 senesiydi ve Imola'da yaşanan trajedinin hemen sonrasındaydı. Olay hâla sıcaktı ve duygular düşük seviyedeydi. Yine de en başında da dediğim gibi bu kazanabileceğimiz en prestijli yarıştı. Sıralamalarda mükemmel bir tur attım. Her şey mükemmeldi ve büyük coşku vardı. Bu galibiyet bende bir şey değiştirdi mi? Monaco'da kazananlar arasına girdim ve ardından şampiyonaya odaklandım. Sadece tek bir yarıştı." dedi. (trf1.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!