"Verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2013 15:03

Beyaz Grup takımı Konya Anadolu Selçukluspor Yönetim Kurulu, Konya spor kamuoyu tarafından takımlarına verilen maddi ve manevi sözlerin yerine getirilmesi çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Torku Konyaspor ile ortak çalışma programı yapan ve asıl amacı futbolcu yetiştirip, liglerde yarışmacı bir takımla mücadele etmek olan kulübün, verilen sözlerin yerine ulaşmaması nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşadığı belirtildi. Genel Kurul kararı alan yönetimin, maddi ve manevi destek sağlanacağı yönündeki sözler ve telkinlerin ardından tekrar yönetime talip olduğu vurgulanan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Sürekli geliri olmayan kulübümüz, verilen sözler ve sponsorluk ödemelerini düşünerek planlama yapmış, kadro kurmuş ve lige katılma kararı almıştır. Ligde mücadele ettiğimiz ilk yılda en büyük destekçimiz olan Pankobirlik Genel Başkanı ve Konya Şeker A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'un yoğun iş temposu nedeniyle bu sezon planlanan görüşmeyi gerçekleştirememiş bulunuyoruz. Sayın Konuk'un forma reklamı ve otobüs tahsisi konusunda vereceği talimatla en kısa sürede sıkıntıların aşılacağından eminiz. Torku Konyaspor ile planlanan ortak çalışma tüm gayretlerimize rağmen istenilen düzeyde gerçekleştirilmemiş, kulübümüz, sivil toplum kuruluşlarından hiçbir destek alamamıştır. Konya spor kamuoyu tarafından verilen maddi ve manevi sözlerin yerine getirilmesini bekliyoruz."

Açıklamada, takımın maçlarını oynayacağı Selçuklu Belediyesi Stadı'nın henüz hazır hale getirilmediği, spor kamuyounda maçların bu stadda oynanmasıyla yeni bir taraftar profili oluşacağı inancının hakim olduğu ifade edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!