Vedat Okyar: Bu ne biçim hakem

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Bu ne biçim hakem
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 1999 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

DÜN akşamki oyunda Beşiktaş iki ayrı devrede iki ayrı yüzünü gösterdi. İlk yarı oynanan futbol herşeyiyle iyi. Hem bütün olarak, hem de tek tek oyuncu olarak. Atılan bir gol var, kaçan da en az altı tane pozisyon. Kalende de tek bir gol pozisyonu yaşamamışsın. İkinci yarı o iyi oynayan Beşiktaş gitti, yerine garip bir takım geldi. Neticesinde de beraberlik golü.

Dün akşam için Ahmet'e ayrı bir paragraf açmak lazım. Sahanın her yerinde her topu aldığında büyük hadise çıkardı. Atılan golde de büyük emeği var. Sellami de geldiğinden bu yana en iyi topunu oynadı. Hem çok top kesti, hem de oyuna katkısı oldu.

Almanlar tipik Alman futbolcuları. Robot gibi oynuyorlar, topu süslüyeyim, ambalajını iyi yapayım gibi bir çabaları yok. Sade ama doğru oynuyorlar.

O KADAR GOL KAÇARSA

İlk yarıda o kadar çok gol kaçırırsan başına bundan daha iyi şeyler gelmez.

Denizli takımı aldığı 1 puana aldanmasın. Çünkü ikinci yarı oynadığı futbolla Beşiktaş, Denizlispor'a hediye verdi. Ligde bu kadrolarıyla zorluğun içinde olacaklarını tahmin ediyorum.

Maç kadar önemli maçın hakemi vardı. Bu ne biçim hakem? Artık basketbolda çalınmayan faulleri bile öttürdü. Karakucak güreşinde bile faul çalınacak düdükleri üfleyemedi. Bir de Ahmet'in düşürülüşü var. Bence penaltı. Bırak penaltı vermeyi Ahmet'e sarı kart çıkardı. En doğru çaldığı düdük maçın başlama ve bitiş düdüğüydü.

Hakem kötü ama Beşiktaş kötü hakemin hakemliğinin arkasına saklanıp mazeret arayamaz.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!