Ve Kartal 148 gün sonra Sivok'a sarıldı

Güncelleme Tarihi:

Ve Kartal 148 gün sonra Sivoka sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2015 00:27

Sakatlığı çok tartışılan tecrübeli yıldız, 5 ay sonra takımdaki yerini, yine Fatih Terim Stadı’nda kazandı. Tomas Sivok, iyi mücadele ettiği maçta tecrübesiyle defansı toparladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ nihayet Tomas Sivok’a kavuştu. Sakatlığı çok tartışılan, hatta teknik direktör Slaven Bilic’in takımda düşünmediği iddia edilen tecrübeli futbolcu, tam da defansta üst üste yapılan kritik hatalarla öne çıkan Brugge ve Fenerbahçe maçlarının ardından Başakşehir karşısında ilk 11’de başladı.148 maç ile Beşiktaş tarihinin en fazla forma giyen oyuncusu olan Çek yıldız, 148 gün sonra yeşil sahalara bıraktığı rakibe karşı bıraktığı statta döndü.

SAKATLIKLAR KABUSU OLMUŞTU

EN son sezonun ilk yarısında 9 Kasım 2014’te 2-1 kazanılan Başakşehir’e karşı Fatih Terim Stadı’nda forma giyen Sivok, Kasımpaşa maçı öncesi 19 Kasım’da yapılan idmanda arka adelesindeki yırtık sonrası formayı unutmuştu. Ve yaklaşık 5 ay sonra, yine Fatih Terim Stadı’nda Başakşehir’e karşı sahalara dönen Çek yıldız, oynadığı futbolla alkış aldı.

‘Onlar da takılacak’

Haberin Devamı

SIVOK, iyi mücadele ettiklerini belirtip “Çok pozisyonumuz da var. Bir de panltı pozisyonumuz var. Pozisyonları değerlendiremeyince böyle olabiliyor. Zirve mücadelesi çok çekişmeli gidiyor. Galatasaray ile deplasmanda oynayacağımız maç da var. Kaybedilmiş bir şey yok. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tüm maçlarını kazanamayacaklarına eminim. Biz şampiyon olsak da olmasak da sonuna kadar ligi kovalayacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!