Ve Cimbom Devler Arenası'nda

Güncelleme Tarihi:

Ve Cimbom Devler Arenasında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 09:26

Galatasaray tam 6 yıldır uzak kaldığı Şampiyonlar Ligi’ne bu akşam rüya gibi bir maçla dönüyor.

Haberin Devamı

Temsilcimizin Old Trafford’da Manchester United ile oynayacağı dev karşılaşma’ta olacak.

GALATASARAY’ın Şampiyonlar Ligi serüveni, bu akşam oynayacağı zorlu bir maçla başlıyor. Sarı kırmızılılar, H Grubu’ndaki ilk sınavında İngiltere’nin Manchester United takımı ile karşılaşacak. “Düşler Sahnesi” denilen Old Trafford’daki mücadele, Galatasaray’ın tam 6 yıl sonra Devler Ligi’ne dönüş maçı olacak. TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşma D-Smart platformundaki Smart Spor’dan ekranlara gelecek.

19 yıl önce başarmıştı

Grupta İngiliz devinin yanı sıra Portekiz’den Braga ve Romanya’dan Cluj ile mücadele verecek olan temsilcimiz, ilk ve belki de en zorlu sınavından puanla dönerek avantaj yakalamak istiyor. Rakibini 1993-1994 sezonu Şampiyonlar Ligi 2. turunda eleyen Galatasaray, İngilizlerin gözünü korkutuyor. M.United’da iyileşen Robin Van Persie ve Kagawa da maç kadrosunda olacak. Rooney’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Haberin Devamı

SAAT: 21.45
STAT: Old Trafford
HAKEM: Wolfgang Stark (Almanya)

Braga, Cluj’u ağırlayacak

GALATASARAY’ın da bulunduğu H Grubu’nun diğer maçında Braga, Cluj’ü ağırlayacak. Portekiz’deki karşılaşma TSİ 21.45’te başlayacak. Şampiyonlar Ligi’nde gecenin programı şöyle: A Grubu: Chelsea-Juventus, S.Donetsk-Nordsjaelland, F Grubu: B.Münih-Valencia, Lille-BATE Borisov, G Grubu: Barcelona-S.Moskova, Celtic-Benfica (Tüm maçlar saat 21.45’te).

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!