Ve Arda formasına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Ve Arda formasına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 12:47

Barcelona'nın transfer yasağının bitmesinin ardından Arda Turan özgürlüğüne ve formasına kavuştu....

Haberin Devamı

Barcelona'nın sezon başında 41 milyon Euro'ya Atletico Madrid'den transfer ettiği, ancak transfer yasağı nedeniyle oynatamadığı Arda Turan artık özgür.

Yıldız futbolcu, Katalan ekibinin bundan sonra oynayacağı tüm maçlarda forma giyebilecek.

Barcelona Kulübü, Arda Turan ve aynı dönemde transfer edilen Aleix Vidal için özel bir klip hazırlayıp sosyal medyadan yayınladı.

Klipte Arda, 7 numaralı formasıyla görüntülenirken, Vidal'e 22 numaralı forma verildi.

SON 6 AYDA SADECE MİLLİ MAÇLARDA OYNAYABİLDİ
Arda, Barcelona'da antrenmana çıktığı geçen 6 aylık sürede sadece A Milli Futbol Takımı ile 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri'ndeki 4 resmi müsabakanın yanı sıra 2 de özel karşılaşmada oynama fırsatı buldu.

FIGO'NUN FORMASINI GİYECEK
Barcelona'da Lionel Messi, Neymar, Luis Suarez, Andres Iniesta gibi yıldız futbolcularla birlikte oynayacak Arda, 7 sırt numaralı formayı taşıyacak. Barcelona'da 7 numaralı formayı geçmişte Luis Figo, Alfonso Perez, Saviola, Larrson, Gudjohnsen ve David Villa giyerken, son olarak geçtiğimiz yaz Chelsea'ye transfer olan Pedro Rodriguez bu numarayı kullanmıştı.

Ve Arda formasına kavuştu
İSPANYOL BASINI: UYUM SORUNU YAŞAMAYACAKLAR
İspanyol basını, Arda ve Aleix'in Barcelona'nın sanki ara transfer dönemindeki takviyeleri gibi olacağını, ancak her iki futbolcunun da 6 aydır takımla çalışmasından uyum sürecini aştıklarını yazdı.

Haberin Devamı

"Luis Enrique, Arda ve Aleix'in takıma yeni bir heyecan ve rekabet getirmesini bekliyor" yorumunu yapan İspanyol futbol eleştirmenleri, teknik direktör Luis Enrique'nin özel talebiyle alınan Arda'nın, üst düzey teknik kapasitesinin Barcelona'da daha çok ön plana çıkacağını savundu.

Ve Arda formasına kavuştu
INIESTA'NIN ALTERNATİFİ ARDA
Luis Enrique'nin özellikle Iniesta'ya alternatif olarak Arda'yı kullanmak isteyeceği yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

Arda ve Aleix'in, 6 Ocak'ta Kral Kupası'nda oynanacak Barcelona-Espanyol maçında ilk defa kadroya alınma olasılıkları bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!